Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Marga 23:00, 21 lip 2015

Betka napisał(a)

Podwórko mam duże więc i przychówek się zmieści
Konkurs już nie aktualny a wyniki nie wiem kiedy hihihi

Wyślij te ostatnie zdjęcia na inny konkurs ogrodowy. Pierwsze miejsce murowane!
Dziękuję za zaproszenie razem z przychówkiem. Dam znać kiedy znów będziemy przejeżdżać koło Ciebie. Podleczymy tylko gluciory i ....w drogę.
Buziaki zostawiam
anabuko1 22:29, 28 lip 2015

Beatko, witaj!
Piękny szpaler host.Twoje maja trochę cienia.U mnie za mało. i słońce je przypala
Zadbany ogród.Wymuskany w każdym calu.Brawo!!
A ty gdzieś nie daleko mnie chyba mieszkasz ??
Betka 13:57, 31 lip 2015

anabuko1 napisał(a)
Beatko, witaj!
Piękny szpaler host.Twoje maja trochę cienia.U mnie za mało. i słońce je przypala
Zadbany ogród.Wymuskany w każdym calu.Brawo!!
A ty gdzieś nie daleko mnie chyba mieszkasz ??

witaj
Hostowisko będzie ładniejsze w przyszłym roku ponieważ wszystkie roślinki były wykopywane i dzielone. Liście też mają troszkę uszkodzone bo tak jak pisałam były wykopywane a to nie była odpowiednia pora na mnie . Podlewam bo pod drzewami to z wodą marnie
Wymuskany to mój ogród nie jest....to sztuka robienie zdjęć . Pokazuje te miejsca które są wolne od chwastów hihihi
Mieszkam kilka km od Łęcznej .
Pozdrawiam
Betka 12:33, 04 sie 2015

Po przerwie jestem
Kostka ułożona ,na rabatach żwirek ( na razie bez roślin) kamień rozsypany po podwórzu.....i burza w głowie co dalej ???

Rzadko proszę o pomoc ale w tym przypadku muszę bo jakoś nie wiem co posadzić tutaj na rabacie .
Rabata ma być ze żwirkiem, wystawa północna.
Nie chcę zasłonić okna !! jest to miejsce przy "tarasie" Zastanawiam się nad połączeniem tej rabaty z tą która już istnieje . Za domem jeszcze nic konkretnego nie rośnie. Zaczynam obsadzanie w okół domu
Wymiary 1,10m X 6m
Jeśli ktoś coś na ten temat to ja chętnie poczytam

Betka 19:20, 08 sie 2015

Wczoraj bylam na małych zakupach
Kupiłam 5 kulek i 1 stożek bukszpanowy. Jeszcze skusiłam się na drzewko bonzaj i berberysy. Oczywiście musiałam posadzić wszystko !
MartaR 21:32, 08 sie 2015

czekamy na zdjęcia
Marga 23:00, 08 sie 2015

Ładna opaska wokół domu, chciałabym żeby i moja w tym roku powstała, ale chyba sie nie zanosi.
Zainteresowała mnie informacja o kulkach. Zdradzisz proszę gdzie i po ile? Właśnie potrzebuję 8szt.

Edit: też czekam na zdjęcia

Aneta1309 12:11, 09 sie 2015

Beatko ślicznie się robi wokół domu tak czyściutko rabaty piękne już są teraz to dopiero będzie pełnia szczęścia
Pokaż fotki zakupów też będę przerabiać rabatę z pólnocnej strony dobrze mi na niej buksy rosną może u Ciebie też dałyby radę i kulki nie zacienią Ci okna pokaż rabatę z którą chcesz ją połączyć.
Jestem pewna,że będzie pięknie
Tess 17:40, 10 sie 2015

Przyszłam zobaczyć, co wymyśliłaś na tę północną rabatę.
Betka 18:54, 10 sie 2015

MartaR napisał(a)
czekamy na zdjęcia

Tess napisał(a)
Przyszłam zobaczyć, co wymyśliłaś na tę północną rabatę.

Już wstawiam