Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Bogdzia 22:47, 26 wrz 2013

Tak myslałam że sporo się w ogrodzie napracowałaś i faktycznie tak jest , jest pięknie Szefowa jednak ma racje ze w jednym kolorze byłoby jeszcze lepiej.Pomysł Alinki super i Twój zeby dostosowac kolory jak najbardziej tak powinnaś zrobic. Podziwiam bardzo . Pozdrówka zostawiam.
kaisog1 23:16, 26 wrz 2013

Betko no zmiany niesłychane! Strumyk wygląda pięknie A mostek faktycznie machnełabym na niebiesko albo okno na ten sam co mostek
Ewa4 22:58, 27 wrz 2013

Beata faktycznie trzeba przemalować jakoś wcześniej nie zwruciłam na to uwagi ale lepiej okno na ten kolor co mostek i mebelki też w takim kolorze będzie jeden kolor zachowany ławka ,mostek ,okno i mebelki które są w planie by je postawić .A jak Ci to wszystko tam porosło oglądałam wczoraj fotki w tym drugim wątku jak pokazywałas co zrobisz to szczerze to mniejsce już w niczym nie przypomina tamtego strumyka teraz to wspaniałe miejsce na wypoczynek.
Betka 21:49, 28 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Tak myslałam że sporo się w ogrodzie napracowałaś i faktycznie tak jest , jest pięknie Szefowa jednak ma racje ze w jednym kolorze byłoby jeszcze lepiej.Pomysł Alinki super i Twój zeby dostosowac kolory jak najbardziej tak powinnaś zrobic. Podziwiam bardzo . Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu napracowałam się ale tylko na początku teraz to tylko badylka wyrywam po cichu Ci powiem że robię to kiedy mam czas. No właśnie z tym czasem u mnie to jest ostatnio ciężko
Okienko przemaluję tylko muszę poczekać na lepszą pogodę . Pozdrawiam również
Betka 22:09, 28 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Betko no zmiany niesłychane! Strumyk wygląda pięknie A mostek faktycznie machnełabym na niebiesko albo okno na ten sam co mostek

Zmienię to na pewno tylko w tedy jak pogoda mi na to pozwoli
Pozdrawiam
Dasia 22:14, 28 wrz 2013

Betka napisał(a)

Bogdziu napracowałam się ale tylko na początku teraz to tylko badylka wyrywam po cichu Ci powiem że robię to kiedy mam czas. No właśnie z tym czasem u mnie to jest ostatnio ciężko
Okienko przemaluję tylko muszę poczekać na lepszą pogodę . Pozdrawiam również

Chcesz ten cudny niebieski zamalować? Szkoda
Ja bym go zostawiła, do niego niebieskie mebelki. Raczej mostek bym przyciemniła, żeby się jakimś brunatnym brązem z otoczeniem lepiej stopił. Zresztą on może powoli sam przyciemnieje Ten rudy kolor jakoś do mnie nie przemawia.
No to Ci namieszałam
Betka 22:15, 28 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Beata faktycznie trzeba przemalować jakoś wcześniej nie zwruciłam na to uwagi ale lepiej okno na ten kolor co mostek i mebelki też w takim kolorze będzie jeden kolor zachowany ławka ,mostek ,okno i mebelki które są w planie by je postawić .A jak Ci to wszystko tam porosło oglądałam wczoraj fotki w tym drugim wątku jak pokazywałas co zrobisz to szczerze to mniejsce już w niczym nie przypomina tamtego strumyka teraz to wspaniałe miejsce na wypoczynek.

Mnie to okno trochę kuło w oczy ale potem się przyzwyczaiłam .No ale jak szefowa mi tak napisała i dziewczyny ją poparły to uświadomiłam sobie że faktycznie coś jest nie tak ?! Więc jak będę miała czas to pomaluję na pewno
A o wyglądzie z drugiego wątku to już nie pamiętam W ogóle fajnie że mam swój własny " OGRODOWY PAMIĘTNIK" mogę zobaczyć przed i po
Strumyk faktycznie zaprasza mnie bardzo do odpoczynku.......może kiedyś skorzystam !!!
Betka 22:18, 28 wrz 2013

Dasia napisał(a)

Chcesz ten cudny niebieski zamalować? Szkoda
Ja bym go zostawiła, do niego niebieskie mebelki. Raczej mostek bym przyciemniła, żeby się jakimś brunatnym brązem z otoczeniem lepiej stopił. Zresztą on może powoli sam przyciemnieje Ten rudy kolor jakoś do mnie nie przemawia.
No to Ci namieszałam

Oj no namieszałaś .....hihihi ale "chyba" decyzję już podjęłam .Piszę chyba bo nie wiem co będzie jutro
Ewa4 14:27, 02 paź 2013

Beatko byłam i pozdrawiam.
Betka 22:25, 02 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
Beatko byłam i pozdrawiam.

Je również pozdrawiam. Ewa zmieniłaś awatar i nie mogę Cię poznać hihihi