dajana
09:54, 14 cze 2013

Witaj Jolu ! musiałam zobaczyc kto tak samo za,,,a na kolanach jak ja i to w pojedynkę
Kiedy przeczytałam skad jesteś usmiech sie na mej twarzy pojawił Kujawianki tak mają ,zaprawione w boju muszą sobie radzic i radzą
Urodziłam sie na Kujawach i mieszkałam do 24 roku zycia .Nadal tam jeżdzę bo mam jeszcze rodzinę w tamtych stronach. Głównie mamę która ma juz 82 lata tez Kujawianka zaprawiona w boju .Znam te tereny jak własną kieszeń i choc mieszkam teraz wokół lasu to takich lasów jak na Kujawach nigdzie nie ma .Ilekroć jadę w rodzinne strony to mam ochotę wyzbierac te wszystkie kamienie polne których u mnie nie uświadczysz Widzę je równiez na twojej rabacie .Twój teren pięknieje ale początki miałas ciezkie .W żadnym wieku nie jest za pózno na spełnianie swych marzeń a ogród umili nam trudniejsze lata i wynagrodzi cieżką pracę .Przede mną jeszcze ogrom pracy zanim będę mogła nazwać moją działkę ogrodem ale uwielbiam z niczego robic coś.Czas niestety ogranicza szybsze działanie no i finanse które nie sa bez znaczenia .Cieszy mnie na dzień dzisiejszy kazdy listek czy kwiatek i kazdy metr ziemi przekopany,spiew ptaków i cud przyrody Reszta sama przypełżnie jak w tym kawale o miąsku
Serdecznie pozdrawiam i dziekuje za odwiedziny na moim profilu .Zapraszam czesciej ,będzie mi bardzo miło