Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

GorAna 22:22, 20 lis 2014

Joluś, dzięki za miłe odwiedzinki....jak już skończę bawić się w budowniczego, to czasu na pogaduchy będzie więcej, wiosną potrzebować będę pomocników do zagospodarowania terenu przy domu....dziękuję za fotorelację
Do miłego
GorAna 22:33, 20 lis 2014

yolka napisał(a)

ja

Joluś stoisz jak prawdziwy zwycięzca
marzena 23:21, 20 lis 2014

witaj, wpadłam do Ciebie po wizycie u Ani, obecnie trudno zaglądać wszędzie...
zainteresowała mnie historia Twojego domu i ogrodu, zaczynam czytać i ogladać ( pewnie nie dam rady wszystkiego...) bo ja też kilka lat temu przyjechałam na wieś do naszego wybudowanego domu i zaczęliśmy tworzyć ogród, z tym, że nie miałam żadnych wcześniejszych doświadczeń w tym względzie...
pozdrawiam
yolka 19:40, 21 lis 2014

GorAna napisał(a)
Joluś, dzięki za miłe odwiedzinki....jak już skończę bawić się w budowniczego, to czasu na pogaduchy będzie więcej, wiosną potrzebować będę pomocników do zagospodarowania terenu przy domu....dziękuję za fotorelację
Do miłego

Z ogródkowych robót najlepiej mi narazie wychodzi uprawa warzyw, ale jak pokażesz co gdzie, to załapię napewno
yolka 19:41, 21 lis 2014

marzena napisał(a)
witaj, wpadłam do Ciebie po wizycie u Ani, obecnie trudno zaglądać wszędzie...
zainteresowała mnie historia Twojego domu i ogrodu, zaczynam czytać i ogladać ( pewnie nie dam rady wszystkiego...) bo ja też kilka lat temu przyjechałam na wieś do naszego wybudowanego domu i zaczęliśmy tworzyć ogród, z tym, że nie miałam żadnych wcześniejszych doświadczeń w tym względzie...
pozdrawiam

Dziekuję za odwiedziny, wpraszam się do Ciebie. Faktycznie nie da sie wszędzie być na bieżąco tam gdzie chciałoby się, ale zapraszam od czasu do czasu
muza 14:40, 22 lis 2014

Jolu dzięki za wizytę u mnie z refleksem szachisty gratki przesyłam . Prześledziłem obrazkowe pismo , popodziwialam i uśmiecham sie pełna gęba do Ciebie i do ogrodu.
I kwiatucha przesyłam
eda 20:27, 22 lis 2014

Macham serdecznie
an_tre 22:11, 22 lis 2014

A u ciebie moja panno to jestem na bieżąco
podziwiałam żywotne wnuki, piękne nasadzenia w nowym ogrodzie i cudowne miejsce starego siedliska, miłą wizytę w kamiennym...
buziolki Jolu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 11:06, 23 lis 2014

an_tre napisał(a)
A u ciebie moja panno to jestem na bieżąco
podziwiałam żywotne wnuki, piękne nasadzenia w nowym ogrodzie i cudowne miejsce starego siedliska, miłą wizytę w kamiennym...
buziolki Jolu
i kropki mnie postawiłaś nawet? zostanie zapamiętane i rozliczone jak sie spotkamy (wstępnie przełom maja/czerwca)
yolka 11:09, 23 lis 2014

muza napisał(a)
Jolu dzięki za wizytę u mnie z refleksem szachisty gratki przesyłam . Prześledziłem obrazkowe pismo , popodziwialam i uśmiecham sie pełna gęba do Ciebie i do ogrodu.
I kwiatucha przesyłam

Muzo Aniu, dzieki, że wpadłaś, mam nadzieję, że cię rozruszam troche na tym forum, zwłaszcza, żę mam Cię po drodze jak odwiedzam Rypin i Gosię przemiłą gospodynię ostatniego i mojego pierwszego spotkania oraz Anie i Bożenkę, wszystkie super ogrodniczki