Dzieki za odwiedzinki. Wyszywa Ania z Kamiennego. Wykrzyżykowała obraz części swojego ogrodu - niesamiwite. Zobacz watek "W kamiennym kręgu od początku" strona 569. Ja też czekam na wiosnę. Pozdrawiam serdecznie i szybkiej cieplutkiej wiosenki zyczę
Dześć Jolu, dzięki za odwiedzinki. Ja juz trochę wypadłam z obiegu, ale mam nadzieję nadrobić kiedyś choć trochę zaległości. Chyba coś koło grudnia powinnam się ogarnąć
Pozdrawiam
No widzisz jaka ze mnie gapa namieszałam z tym haftem .Widziałam obraz Ani nie pierwszy zresztą .To jest dopiero pasja dla cierpliwych Ja mogę tylko towarzystwa dotrzymać tym walczącym z igłą .Walczyłam jedynie maszyną do szycia ale ręcznie ? nie dla mnie takie dłubanki .Pisanki z muliną tez Ania cudne tworzy i wiele innych ładnych rzeczy Zdolna dziewczyna trzeba przyznać Zmęczenie Jolu o tej porze roku to norma ,brak światła czyli Słońca ruchu na świeżym powietrzu ,a dosłownie brakuje nam szpadla, taczek i innej biżuterii Jeszcze troszkę i siły odzyskamy Tez tak mam najgorzej mam z wstawaniem do pracy Kiedy już się w niej znajduję zasypiam przy komputerze albo na biurku.Mam szczęście że mam samodzielne biuro bo jak bym wyglądała gdyby inni to widzieli hi,hi.Ania się cieszy z obrazu jak dziecko a ja z kopców kreta No teraz to mnie nazwą szaloną ,inni z nimi walczą a ja na nie czekałam Mam kreciki hura!jutro zrobię zdjęcie na dowód że nie kłamię .Jestem stuknięta? Jeśli nawet to mnie to nie przeszkadza ,
Bo w tym roku krecik znaczy wiosna, też bym sie cieszyła. U mnie krecików nie widać ale wiosna już puka do mojego ogrodu, ale jeszcze bardzo delikatnie Jest szansa, że obraz Ani zobaczę na żywo. Ania jeszcze o tym nie wie, ale mam taki projekt do zrobienia w Ani miejscowości (gaz będą zakładać)i mam zamiar sie wprosić, choć trochę nie śmiem bo to byłaby moja 3 wizyta, a Ania jeszcze u mnie nie była, choć zamówiona jest na wiosnę, no najpóźniej na wiosnę. Mam też podobny temat w Golubiu Dobrzyniu, skąd do Gosi (Małgocha1960) mam ok 20 km, więc moze też się wproszę, Od razu humor mi sie poprawił . To są super dziewczyny. Dajanko, gdybyś była w naszych stronach to wiesz co... mus się zobaczyć. Napaplałam i teraz zmykam spać. bo jutro rano znowu czarna rozpacz. Pozdrawiam. Zapomniałam dodać, że tu wszyscy jesteśmy jakoś stuknięci