Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

margi 14:07, 19 sty 2015

Jolu pytałaś o perukowca,u mnie rośnie 13-14 lat,ostatnio jakoś się wykoślawił muszę znowu go podciąć
yolka 14:11, 19 sty 2015

dajana napisał(a)
Cześc Jolu! Wpadam do ciebie z pracy bo z domu zawsze już padam kiedy jestem wolna i nigdy mi plany nie wychodzą .Czas tak szybko upływa ze już wyglądam wiosny Ziemia zmarznięta bo bym już kopała Naczytałam się o mleku .Osobiście bardzo lubię mleko, ale nie mogę go pic bo umieram z bólu na brzuch ,bardzo żałuje bo mogłabym żywic się zupami mlecznymi całe życie tak bardzo lubię mleko. Coś mi się zdaje ze tworzysz cos wyszywając Chyba musze odwiedzić stronkę z robótkami aby zobaczyć. Niestety nie znoszę igły ,mam problem nawet przyszyć guzik hi,hi, ale podziwiam cierpliwość innych. Dobrego dnia ci życzę
PS ten duzy ptak to myszołów u mnie ich sporo lata i starsznie się drą ,takie jastrzebiowate spore z nich okazy .

Dzieki za odwiedzinki. Wyszywa Ania z Kamiennego. Wykrzyżykowała obraz części swojego ogrodu - niesamiwite. Zobacz watek "W kamiennym kręgu od początku" strona 569. Ja też czekam na wiosnę. Pozdrawiam serdecznie i szybkiej cieplutkiej wiosenki zyczę
AsiaK_Z 15:38, 19 sty 2015

Dześć Jolu, dzięki za odwiedzinki. Ja juz trochę wypadłam z obiegu, ale mam nadzieję nadrobić kiedyś choć trochę zaległości. Chyba coś koło grudnia powinnam się ogarnąć
Pozdrawiam
ewsyg 17:42, 19 sty 2015

Jolu, ta roslina o którą u mnie pytałaś to To jest Campanula Elizabeth Oliver
yolka 20:05, 19 sty 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Dześć Jolu, dzięki za odwiedzinki. Ja juz trochę wypadłam z obiegu, ale mam nadzieję nadrobić kiedyś choć trochę zaległości. Chyba coś koło grudnia powinnam się ogarnąć
Pozdrawiam

No to już niedługo
yolka 20:06, 19 sty 2015

ewsyg napisał(a)
Jolu, ta roslina o którą u mnie pytałaś to To jest Campanula Elizabeth Oliver

Dziekuje Ewa
Aga1980 20:57, 19 sty 2015

Dziękuję za odwiedziny
dajana 21:03, 19 sty 2015

No widzisz jaka ze mnie gapa namieszałam z tym haftem .Widziałam obraz Ani nie pierwszy zresztą .To jest dopiero pasja dla cierpliwych Ja mogę tylko towarzystwa dotrzymać tym walczącym z igłą .Walczyłam jedynie maszyną do szycia ale ręcznie ? nie dla mnie takie dłubanki .Pisanki z muliną tez Ania cudne tworzy i wiele innych ładnych rzeczy Zdolna dziewczyna trzeba przyznać Zmęczenie Jolu o tej porze roku to norma ,brak światła czyli Słońca ruchu na świeżym powietrzu ,a dosłownie brakuje nam szpadla, taczek i innej biżuterii Jeszcze troszkę i siły odzyskamy Tez tak mam najgorzej mam z wstawaniem do pracy Kiedy już się w niej znajduję zasypiam przy komputerze albo na biurku.Mam szczęście że mam samodzielne biuro bo jak bym wyglądała gdyby inni to widzieli hi,hi.Ania się cieszy z obrazu jak dziecko a ja z kopców kreta No teraz to mnie nazwą szaloną ,inni z nimi walczą a ja na nie czekałam Mam kreciki hura!jutro zrobię zdjęcie na dowód że nie kłamię .Jestem stuknięta? Jeśli nawet to mnie to nie przeszkadza ,
yolka 21:22, 19 sty 2015

dajana napisał(a)
No widzisz jaka ze mnie gapa namieszałam z tym haftem .Widziałam obraz Ani nie pierwszy zresztą .To jest dopiero pasja dla cierpliwych Ja mogę tylko towarzystwa dotrzymać tym walczącym z igłą .Walczyłam jedynie maszyną do szycia ale ręcznie ? nie dla mnie takie dłubanki .Pisanki z muliną tez Ania cudne tworzy i wiele innych ładnych rzeczy Zdolna dziewczyna trzeba przyznać Zmęczenie Jolu o tej porze roku to norma ,brak światła czyli Słońca ruchu na świeżym powietrzu ,a dosłownie brakuje nam szpadla, taczek i innej biżuterii Jeszcze troszkę i siły odzyskamy Tez tak mam najgorzej mam z wstawaniem do pracy Kiedy już się w niej znajduję zasypiam przy komputerze albo na biurku.Mam szczęście że mam samodzielne biuro bo jak bym wyglądała gdyby inni to widzieli hi,hi.Ania się cieszy z obrazu jak dziecko a ja z kopców kreta No teraz to mnie nazwą szaloną ,inni z nimi walczą a ja na nie czekałam Mam kreciki hura!jutro zrobię zdjęcie na dowód że nie kłamię .Jestem stuknięta? Jeśli nawet to mnie to nie przeszkadza ,

Bo w tym roku krecik znaczy wiosna, też bym sie cieszyła. U mnie krecików nie widać ale wiosna już puka do mojego ogrodu, ale jeszcze bardzo delikatnie Jest szansa, że obraz Ani zobaczę na żywo. Ania jeszcze o tym nie wie, ale mam taki projekt do zrobienia w Ani miejscowości (gaz będą zakładać)i mam zamiar sie wprosić, choć trochę nie śmiem bo to byłaby moja 3 wizyta, a Ania jeszcze u mnie nie była, choć zamówiona jest na wiosnę, no najpóźniej na wiosnę. Mam też podobny temat w Golubiu Dobrzyniu, skąd do Gosi (Małgocha1960) mam ok 20 km, więc moze też się wproszę, Od razu humor mi sie poprawił . To są super dziewczyny. Dajanko, gdybyś była w naszych stronach to wiesz co... mus się zobaczyć. Napaplałam i teraz zmykam spać. bo jutro rano znowu czarna rozpacz. Pozdrawiam. Zapomniałam dodać, że tu wszyscy jesteśmy jakoś stuknięci
yolka 21:23, 19 sty 2015

Aga1980 napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny