Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 20:54, 20 sty 2015

Ivvvona napisał(a)
Macham

Też macham - obydwoma
yolka 20:55, 20 sty 2015

eda napisał(a)
Pewnie odwiedzaj ja też bym jeździła jak by było jak trzymam kciuki i macham serdecznie Yolcia

Fajnie jest powymieniać doświadczenia ogrodowe, nie mówiąc o roslinkach ja narazie za wiele na wymiane nie mam ale zbieram wytrwale
yolka 20:56, 20 sty 2015

Ala106 napisał(a)
Wpadam do Krajanki z rewizytą. Bajkowo położony ogród, ja jestem miłośniczką jezior. Tak swojsko u Ciebie, moje ulubione rośliny i kolorki i "kamieniołom" . Zazdroszczę piwniczki (moje marzenie). Zaczynałyśmy chyba w tym samym mniej więcej czasie, a u Ciebie roślinki takie już duże, trawa jakby zieleńsza , będę zaglądać.

Zapraszam, tak -zaczynałyśmy w tym samym czasie
yolka 20:59, 20 sty 2015

EPODLAS napisał(a)
Jolu, jak znosisz tą zimową szarzyznę? U nas dzisiaj spadł mokry śnieg i jest plucha. Na działce też buro ale jednak jakoś inaczej. Chociaż godzinny spacer zaliczyłam i już mi było lepiej. Ale już coraz bliżej wiosny. Już z górki

Bardzo nie znoszę tej szarugi, ale czy mam jakiś wybór, przedwczoraj zaczelismy z M poświeteczne spalanie sadełka. Robimy ok 6-7 km marszu i spać bez jedzenia. Może do wiosny zdążę - zostało mi 4-5 kilo. Pozdrawiam
yolka 21:00, 20 sty 2015

GorAna napisał(a)

Jolka, teraz już wiem.....czem chata bogata.....brama szeroko.......bo bramy brak....daj znać kiedy!!!!
Pozdrawiam z przypudrowanego Kamiennego

Będę dawać sygnały, ale to będzie raczej przyszły tydzień, najpierw muszę zrobić Golub D.
yolka 21:02, 20 sty 2015

Agania napisał(a)
Szykujecie spotkania....zawsze albo plany, albo spotkania....jak w rodzinie
Macham Jolu....Aniu

Mamy takie plany, również dla Południowców zmierzających moczyć nóżki w Bałtyku mamy drzwi szeroko otwarte. Zapisz i dawaj znaki w razie czego
Agania 21:34, 20 sty 2015

yolka napisał(a)

Mamy takie plany, również dla Południowców zmierzających moczyć nóżki w Bałtyku mamy drzwi szeroko otwarte. Zapisz i dawaj znaki w razie czego

Fajnie by było, jak tylko sprawdzi się Pendolino, to może w przyszłości przekroczę granicę Małopolski...........teraz muszę dotrzymywać kroku, eM
kitek81 11:26, 21 sty 2015

Oj ja przez święta sobie za dużo pozwoliłam i też kg przybyło-z utęsknieniem czekam na czas, jak bedę szaleć z łopatą i grabiami, bo jakoś inaczej nie potrafię się już katować i zmotywować
Miłego dnia
makkasia 13:36, 21 sty 2015

u mnie lekko prószy ale jest powyżej zera w nocy tylko -5 ...
Dla mnie to już przedwiośnie.
Tematy mlekowe przeczytałam, nie wiedziałam, że są mlekomaty !!!
yolka 19:45, 21 sty 2015

Dzisiaj po pracy poszłam do gospodarczego na łopatę chociaż popatrzeć