Jolu, ile masz przestrzeni! I boskie rodki i azalie! i kanciki i trawnik! suuper pozdrawiam!!!
Ńapisałam posta w sobote i mi zeżarło... ale cóz napisze raz jeszcze. Miło mi ze sie poznałysmy, i to w jakich cudnych okolicznościach przyrody Ogród Bożenki jest cudny i mimo ze widziałam go juz kilka razy o róznych porach roku to za każdym razem mi zapiera dech jak tam jestem. Za mało czasu na gadanie z kazdym - to wiadomo, a do tego moja wada, nieustajacego gadulstwa - ale na pewno bedzie jeszcze niejedna okazja do rozmowy. Ja tez nie znam twojego ogrodu, ale nadrobie na pewno Juz sobie zaznaczam watek. Pozdrawiam !
Oj paczki byly przepyszne i kaloryczne miło było Cie poznac bede zagladac pozdrówka
Jolu piękne fotki,ogród Bożenki robi wrażenie
Jola fajnie cięnzobaczyć Spotkanie u Bogdzi cudowne, szkoda że nie mogłam być Ja też jednak cudny weekend miałam u Ewci Nie można mieć wszystkiego Piękne fotki Buziaki
Na pewno cudownie spędziłaś dzień u Bogdzi. Być w takim ogrodzie to nie lada gratka. Fajnie pokazałaś wielkość rh w proporcji do dorosłej osoby. Zdjęcia z tego ogrodu chłonę jak gąbka.
WAW!! Ale masz śliczny zakątek rodkowo- azaliowy. przecudnie to wygląda
Jolka, kusisz tym ogrodem....pięknie masz....a ile rododendronów!!!! Buziaki
Jakieś dziwne zjawisko zaobserwowałam, Jak dziewczyny mi robiły foty na spotkanku to jakoś mogę na nie patrzeć, ale jak eM mi zrobi fotkę to koszmar, chyba robi mi tak specjalnie