Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Margarete 23:28, 28 lis 2016

Ty to masz pomysły...udowadniać że leżysz w łóżku...artystka
Ale z tego co czytam to też w takim expressowym tempie się wychorowałaś. Ja leżałam czwartek, piątek, w sobotę miałam przerwę w leżeniu bo musiałam być cały dzień poza domem i zmokłam do tego a potem jeszcze w niedzielę polegiwałam...i tyle. Było krótko i intensywnie ale za to do dziś mam szczątkowy katar i kaszel. No i znów wróciły moje problemy te same co dawały nam obu w kość wiosną. Czeka mnie kuracja antybiotykową znowu ale czekam na wyniki....eh, najlepiej być pięknym, zdrowym, młodym i bogatym
Kindzia 13:31, 29 lis 2016

Mieszkasz w moim ukochanym rejonie...kiedyś miałam rodzinę pod Inowrocławiem i mam bardzo duży sentyment do tamtych miejsc. Jeszcze na dodatek woda blisko, którą też kocham...co za cudne miejsce. Nawet na moment przez myśl mi przemknęło kupno tam właśnie działki pod budowę domu. Ale bardzo trudno technicznie wykonalne...i na Pszczynę padło, zresztą przypadkiem.

Pozdrawiam serdecznie i za odwiedziny dziękuję
GorAna 15:54, 29 lis 2016

Jolka, jak tam się ma zima u Ciebie?
Agania 15:14, 01 gru 2016

Fajnie, że się już wykaraskałaś, mrozik chwyci to choroby wypędzi
Kominkowo pozdrawiam
yolka 18:10, 01 gru 2016

Margarete napisał(a)
Ty to masz pomysły...udowadniać że leżysz w łóżku...artystka
Ale z tego co czytam to też w takim expressowym tempie się wychorowałaś. Ja leżałam czwartek, piątek, w sobotę miałam przerwę w leżeniu bo musiałam być cały dzień poza domem i zmokłam do tego a potem jeszcze w niedzielę polegiwałam...i tyle. Było krótko i intensywnie ale za to do dziś mam szczątkowy katar i kaszel. No i znów wróciły moje problemy te same co dawały nam obu w kość wiosną. Czeka mnie kuracja antybiotykową znowu ale czekam na wyniki....eh, najlepiej być pięknym, zdrowym, młodym i bogatym

U mnie niby lepiej, ale w dalszym ciągu chrząkam i pociągam nosem, chyba w naszym wieku to miesiąc trzeba by katar wylegiwać, na co pozwolić sobie nie możemy. U mnie szaro, buro, deszczowo i wietrznie, jak bardzo to potrafisz sobie wyobrazić, trochę zasmakowałaś mojego wiatrzyska. Trochę śniegiem poprószyło, ale śladu po nim nie ma.
Dostaję drgawek przedświątecznych na samą myśl o sprzątaniu, dekoracjach i gotowaniu - dla dwóch osób (po co???. Bracia przyjdą ze swoimi i tyle będę mieć gości.
yolka 18:12, 01 gru 2016

Kindzia napisał(a)
Mieszkasz w moim ukochanym rejonie...kiedyś miałam rodzinę pod Inowrocławiem i mam bardzo duży sentyment do tamtych miejsc. Jeszcze na dodatek woda blisko, którą też kocham...co za cudne miejsce. Nawet na moment przez myśl mi przemknęło kupno tam właśnie działki pod budowę domu. Ale bardzo trudno technicznie wykonalne...i na Pszczynę padło, zresztą przypadkiem.

Pozdrawiam serdecznie i za odwiedziny dziękuję

Gdybyś zatęskniła za Kujawami to drogę pewnie znasz,więc czym chata i ogród bogaci
yolka 18:13, 01 gru 2016

GorAna napisał(a)
Jolka, jak tam się ma zima u Ciebie?

U mnie w tym roku zima tylko wyje za oknem, nic ponad to
yolka 18:14, 01 gru 2016

Agania napisał(a)
Fajnie, że się już wykaraskałaś, mrozik chwyci to choroby wypędzi
Kominkowo pozdrawiam

O kominkowe pozdrowienia potrafią postawić na nogi Już lepiej ale powoli to następuje
Kindzia 19:08, 01 gru 2016

I zaczynam czytanie Dziękuję

Edit.
...w raju mieszkasz, czy co??? Cudowne miejsce!!! Mojej Babcinki siostra dużo młodsza w Płonkowie mieszkała, teraz mi się miejscowość przypomniała, Kaczkowo chyba...w tamtym jeziorze pływałam

Do Ciebie na wczasy można przyjechać...i jak najzupełniej poważnie pytam : czy macie tam jakąś agroturystykę, albo miejsca noclegowe? Jeszcze mnie interesuje czy z psem można przyjechać. Może masz jakiś namiar przyzwoity, chętnie bym skorzystała...takiej ochoty mi narobiłaś...woda nas dodatkowo kręci!!!
rozark 19:47, 01 gru 2016

napisałam na priv