Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Basilikum 17:32, 01 lut 2017

Jola wbrew pozorom latwiejsza niz sweter
yolka 17:32, 01 lut 2017

Margarete napisał(a)

Mnie sie już też udawało kilkakrotnie raz przy pomocy takich proszków róznych rozpuszczanych w wodzie czy mleku zamiast posiłków czy to przy pomocy diety Dukana ( jak sie później okazało mocno kontrowersyjnej bo prze białkowany organizm miał obciazone nerki i watrobę) ale za każdym razem łapał mnie efekt jo-jo i znów przybywało tu i tam...myślę że rozsadek, dieta zbilansowana, różnorodna i ruch oraz co sie tu czarowac pewne ograniczenia w ilości i rodzaju spożywanych posiłków - to jest to co powinno dac efekt. Proste rozwiązanie a najtrudniejsze do realizacji...

Ja do diet zawsze podchodziłam z rezerwą wręcz ich się bałam, kilka lat temu zgubiłam 6 kg w osiem tygodni: śniadanie i obiad normalnej ilości, po obiedzie słodycze, potem 6-8 km marszu w dość szybkim tempie i na kalację grejfut i spać. Ale jo-jo zadziałało
yolka 17:33, 01 lut 2017

Napia napisał(a)
Masz rację, proste rozwiązania są najtrudniejsze. Moja mama zawsze mówiła, że najlepsza dieta to NŻD, czyli "nie żryj dużo", najczęściej wtedy, gdy śmiała się z własnych kolejnych prób zgubienia kilku kilogramów, które w szybkim czasie wracały "z siłą wodospadu"

Też kiedyś robiłam na drutach. Może zacznę od szaliczka. Wtedy będzie szansa, że skończę jeszcze w tym sezonie

No właśnie, i jeszcze DSR "dużo się ruszaj"
yolka 17:37, 01 lut 2017

Basilikum napisał(a)
Jola wbrew pozorom latwiejsza niz sweter

Możliwe, ja np. skarpet i rękawiczek bym się nie podjęła, a moja mama robiła, pięty wzmacniała bawełnianą nicią, jak wełna się wytarła to łatwo się cerowało bo osnowa już była. Dawno w ciężkich czasach na wsi robiło się skarpety dzieciom, żeby w nogi miały ciepło.W górach do dziś można kupić takie skarpety
Basilikum 17:41, 01 lut 2017

a skarpetki kieds robilam, wcale nie takie trudne. A torebka to dwa prostokaty i dlugi pasek, ktory je laczy
yolka 17:43, 01 lut 2017

Basilikum napisał(a)
a skarpetki kieds robilam, wcale nie takie trudne. A torebka to dwa prostokaty i dlugi pasek, ktory je laczy

Faktycznie w takiej wersji nie jest to trudne
Napia 18:01, 01 lut 2017

yolka napisał(a)

No właśnie, i jeszcze DSR "dużo się ruszaj"

Haha prawda, prawda
gosika67 19:05, 01 lut 2017

Cześć, zawitałam do Twojego królestwa, jest pięknie, okolica przepiękna,nic dodać nic ująć.Ja mieszkam w okolicy gdzie z jednej strony płynie Warta, z drugiej strony mm las. Jeszcze chciałam dodać ,że rodziłam się w Piotrkowie Kuj,znam okolice Radziejowa, Toruń. Czy jesteś gdzieś w pobliżu?Pozdrawiam.
yolka 20:23, 01 lut 2017

gosika67 napisał(a)
Cześć, zawitałam do Twojego królestwa, jest pięknie, okolica przepiękna,nic dodać nic ująć.Ja mieszkam w okolicy gdzie z jednej strony płynie Warta, z drugiej strony mm las. Jeszcze chciałam dodać ,że rodziłam się w Piotrkowie Kuj,znam okolice Radziejowa, Toruń. Czy jesteś gdzieś w pobliżu?Pozdrawiam.

To są sąsiednie okolice. Znam Radziejów, ale bliżej mam Kruszwicę i Strzelno
yolka 14:29, 02 lut 2017

Idę na spacerek nad jezioro spalić wyrzut sumienia