Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Basilikum 10:55, 20 sie 2018

albo wypalic wypalarka gazowa
Bogdzia 09:17, 23 sie 2018

To Hania w tym roku zamiast do mnie wybrała się do Ciebie? Wnusie pewnie niedługo wyjadą i będzie pusto i cicho.Pozdrówka.
Nikita 23:33, 28 sie 2018

Jolu dziękujemy za gościnę i poczęstunek. Wnuki masz przecudowne, a córcia to ogromnie przesympatyczna dziewczyna!!! Zapraszamy teraz do nas (przypominam, że spotkanie w październiku u Mariolki cały czas aktualne).
Buziaki wielkie!!!
Margarete 20:53, 29 sie 2018

Jolu raz jeszcze wielkie dzięki za gościnę i przemiłe przyjęcie. Dzieciaki -wnuki masz świetne, córkę sympatyczną a ogród śliczny, o cudownej miejscówce przy jeziorze już nie wspomnę
Czas na rewizytę, w dogodnym dla ciebie terminie (Krysia i Hiro obiecują że już bez dodatkowych atrakcji będzie) Przybywaj!
Buziaki!
Krys 21:01, 29 sie 2018

Margarete napisał(a)
Jolu raz jeszcze wielkie dzięki za gościnę i przemiłe przyjęcie. Dzieciaki -wnuki masz świetne, córkę sympatyczną a ogród śliczny, o cudownej miejscówce przy jeziorze już nie wspomnę
Czas na rewizytę, w dogodnym dla ciebie terminie (Krysia i Hiro obiecują że już bez dodatkowych atrakcji będzie) Przybywaj!
Buziaki!

Obiecuję I ja pięknie dziękuje za przemiłe przyjęcie i uczte do ciała i duszy troche zmarzłam w Toruniu i dlatego się nie kapałam,choc jako jedyna miałam kostium coż ... zapraszam do nas ,nocleg u mnie do wyboru buziaki
GorAna 22:10, 29 sie 2018

Jolu czytam, że masz moc atrakcji
Pozdrawiam serdecznie
Kasiolaaa 22:18, 29 sie 2018

Jolu u Ciebie to nawet takie chwasciory sa sympatyczne
hanka_andrus 09:46, 30 sie 2018

Nareszcie wolność i swoboda! Wnuki świetne ale już nie na naszą. cierpliwość.
Życzę pogodnego września i udanych "wylotów" poza oplotki. Może i nad morze? Zapraszam.
yolka 21:54, 01 wrz 2018

Na razie trochę nowości, zbieram siły żeby odpisać na posty

Sundaviilka przezimowana na parapecie, zgubiła wszystkie liście, ale wiosną ruszyła i teraz pieknie kwitnie, niestety nie jest zbyt wysoka.
Rozchodniki łapia kolor

an_tre 21:55, 01 wrz 2018

Jolu też zostawiam wrześniowe pozdrowienia
to już wrzesień? niemożliwe...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies