Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

Agania 20:53, 14 mar 2014

To fajne cięcia, nie wierzę, że rybek nie będzie piesek to nie kot, kąpiel to nie łowy
renatamama3 21:17, 14 mar 2014

Agatko ,może będą ,ale nie w tym sezonie ,przecież rybki by na zawał padły ,młoda wiecznie łapy tam moczy .A kota u nas też jest .
kasiek 21:48, 14 mar 2014

O prosze ile roslinek w oczku, faktycznie bedzie zielono
Mój pies tylko pije wodę a dzieci tez wiecznie w niej kija moczą ale rybki daja rade, nawet młode miały
Sorki za pomyłke z latarenką, źle popatrzyłam na wiadomości
JoannA 19:40, 15 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Wiosną ,2012 .

Wiosna 2014 .

No jestem pod wielkim wrażeniem. Takie zmiany i to zaledwie w ciągu 2 lat, gratuluję Renatko zapału i wytrwałości w osiąganiu założonyc celów. Pamiętam jak marzyłaś w ubiegłym roku o oczk. I już mamy oczko, a to dopiero początek sezonu.
Buziaki
AgnieszkaW 19:45, 15 mar 2014

Bardzo ładne oczko wodne wyszło, reszta też przeszła dużą metamorfozę. W tym roku będziesz już cieszyć się efektami
renatamama3 20:42, 15 mar 2014

kasiek napisał(a)
O prosze ile roslinek w oczku, faktycznie bedzie zielono
Mój pies tylko pije wodę a dzieci tez wiecznie w niej kija moczą ale rybki daja rade, nawet młode miały
Sorki za pomyłke z latarenką, źle popatrzyłam na wiadomości

Kasiu ,mam nadzieję ,że będzie i zielono i kolorowo .Mój uwielbia wodę ,każdemu w domu w kąpieli towarzyszy i łapy wkłada do wody ,żadnej kałuży nie przepuści ,węża z wodą na razie się tylko boi .Twój ,starszy to już ułożony ,moja młoda to i głupiutka .pozdrawiam
renatamama3 21:19, 15 mar 2014

JoannA napisał(a)

No jestem pod wielkim wrażeniem. Takie zmiany i to zaledwie w ciągu 2 lat, gratuluję Renatko zapału i wytrwałości w osiąganiu założonyc celów. Pamiętam jak marzyłaś w ubiegłym roku o oczk. I już mamy oczko, a to dopiero początek sezonu.
Buziaki

Asiu ,dzięki ,muszę się pocieszać tymi zdjęciami przed i po ,bo łapię ,nie raz doła ile jeszcze roboty ,po takich zdjęciach ,od razu lepiej .Początek sezonu ,ale muszę mierzyć siły na zamiary ,szczególnie ,że M chce powiększać drewutnie ,zrobić zadaszenie tarasu ,więc muszę mu pomóc ,potrzymać ,pomalować ,i dlatego się cieszę ,że ta wiosna przyszła wcześniej i już sporo zrobiłam .Asiu ,no i finanse ,właśnie w środę dowiedziałam się ,o obozie rozpływowym od 12 do 19 04 u mnie to razy 3 ,jeszcze nie zdecydowali czy jadą czy nie ,ale jak powiedzą tak, jak im odmówić .W lecie ,obóz 3 tygodniowy ,no i razem w 5 też mus wyjechać ,córy narty ,baseny ,angielski dodatkowy i właśnie aparat ortodontyczny założyłam synowi w kolejce czeka córa .pozdrawiam
renatamama3 21:21, 15 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Bardzo ładne oczko wodne wyszło, reszta też przeszła dużą metamorfozę. W tym roku będziesz już cieszyć się efektami

Aguś,dzięki ,mam nadzieję ,bo inaczej zwątpię ,czy warto dla tego bólu pleców i łapek .pozdrawiam
renatamama3 21:25, 15 mar 2014

Nawóz ,kupiony ,posypany trawnik ,teraz czekanie na efekty .Deszczy popadał i podlał za mnie ,i jeszcze napełnił beczki ,będzie czym podlewać ,co za fuks .pozdrawiam
JoannA 22:01, 15 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Asiu ,dzięki ,muszę się pocieszać tymi zdjęciami przed i po ,bo łapię ,nie raz doła ile jeszcze roboty ,po takich zdjęciach ,od razu lepiej .Początek sezonu ,ale muszę mierzyć siły na zamiary ,szczególnie ,że M chce powiększać drewutnie ,zrobić zadaszenie tarasu ,więc muszę mu pomóc ,potrzymać ,pomalować ,i dlatego się cieszę ,że ta wiosna przyszła wcześniej i już sporo zrobiłam .Asiu ,no i finanse ,właśnie w środę dowiedziałam się ,o obozie rozpływowym od 12 do 19 04 u mnie to razy 3 ,jeszcze nie zdecydowali czy jadą czy nie ,ale jak powiedzą tak, jak im odmówić .W lecie ,obóz 3 tygodniowy ,no i razem w 5 też mus wyjechać ,córy narty ,baseny ,angielski dodatkowy i właśnie aparat ortodontyczny założyłam synowi w kolejce czeka córa .pozdrawiam

Jakie doły Renatko, jak byliny sie rozrosną i zakwitną będzie ślicznie.
Wydatki spore, dom, dorastające dzieci i ich potrzby. Jak ja to rozumiem ...kiedyś będzie już tylko lepiej.
buziaki