Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

Agania 14:10, 16 mar 2014

Renatko, w czym się specjalizują Hajdrowscy, i co u nich zakupiłaś..........dobrze wiedzieć, że mają strzyżone buksiki, bo zawsze można podjechać i kupić jak jest taka potrzeba , a nie w ramach szaleństwa w OBI
renatamama3 14:51, 16 mar 2014

JoannA napisał(a)

Jakie doły Renatko, jak byliny sie rozrosną i zakwitną będzie ślicznie.
Wydatki spore, dom, dorastające dzieci i ich potrzby. Jak ja to rozumiem ...kiedyś będzie już tylko lepiej.
buziaki
V
Czekam ,na bylinowe szaleństwo ,już za momencik .Asiu ,pewnie ,że dzieciaki najważniejsze ,ja tam wolę ,jak mają ruch ,zainteresowania ,niż TV i komputer ,chrześniak M ,tak ma ,rozrywka to gry komputerowe ,jak do nich jedziemy ,albo oni do nas to moje chłopaki nie mogą go namówić na grę w nogę ,bo to głupia ciężka gra i on się męczy ,no niestety bez ruchu w domu ,rodzice też taki styl preferują no i dziecko w 3 klasie waga 50 kg i jak tu się ruszać ,a to ,że dzieciaki wysyłam na kajaki ,basen to moja fanaberia i widocznie ,dużo kasy mamy ,a ja wolę sobie kosmetyku ,gazety odmówić ,książkę można wypożyczyć a ich wysłać na zajęcia .
I tak jestem ,szczęśliwa z tego co mam ,w miarę zdrowe dzieci ,fajnego M i własny dom .pozdrawiam
renatamama3 15:09, 16 mar 2014

Agania napisał(a)
Renatko, w czym się specjalizują Hajdrowscy, i co u nich zakupiłaś..........dobrze wiedzieć, że mają strzyżone buksiki, bo zawsze można podjechać i kupić jak jest taka potrzeba , a nie w ramach szaleństwa w OBI

Agatko ,krzewy i ostatnio róże ,mają stronkę ,wszystkie roślinki od nich ładnie rosną .
Kupiłam u nich krzewuszki ,akację ,forsycję ,derenia ,pęcherznice ,bez .Mają też powojniki ,wiciokrzewy ,hortensje pozdrawiam
JoannA 22:48, 16 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
V
Czekam ,na bylinowe szaleństwo ,już za momencik .Asiu ,pewnie ,że dzieciaki najważniejsze ,ja tam wolę ,jak mają ruch ,zainteresowania ,niż TV i komputer ,chrześniak M ,tak ma ,rozrywka to gry komputerowe ,jak do nich jedziemy ,albo oni do nas to moje chłopaki nie mogą go namówić na grę w nogę ,bo to głupia ciężka gra i on się męczy ,no niestety bez ruchu w domu ,rodzice też taki styl preferują no i dziecko w 3 klasie waga 50 kg i jak tu się ruszać ,a to ,że dzieciaki wysyłam na kajaki ,basen to moja fanaberia i widocznie ,dużo kasy mamy ,a ja wolę sobie kosmetyku ,gazety odmówić ,książkę można wypożyczyć a ich wysłać na zajęcia .
I tak jestem ,szczęśliwa z tego co mam ,w miarę zdrowe dzieci ,fajnego M i własny dom .pozdrawiam

Twoje Twoj dzieciaczki bo mają cudowna matkę Renatko
pozdrawiam
renatamama3 08:07, 17 mar 2014

JoannA napisał(a)

Twoje Twoj dzieciaczki bo mają cudowna matkę Renatko
pozdrawiam

Oj Asiu ,mam nadzieję,że idę w dobrym kierunku i coś z moich młodych wyrośnie ,na razie są chwaleni przez nauczycieli ,sąsiadów ,bo podobno jako nieliczni mówią dzień dobry ,proszę ,dziękuję itp i mają swoje zdanie ,którego pod wpływem kolegów nie zmieniają.W sumie ,byłam w szoku ,że za podstawowe ,rzeczy pani ich chwali i ,że taki kulturowy problem mamy w Polsce .
pozdrówka

ps. u mnie brzydko
renatamama3 08:17, 17 mar 2014

Robię sobie listę zakupową ;

- żarnowiec
-pięknotka
-wiśnia kulista
-pomponella - róża
-2 szałwie różowe
-8 szałwii białych
-3 kosodrzewiny
-niebieski powojnik.
- 4 trzmieliny

Na dniach przyjadą do mnie róże .
renatamama3 08:21, 17 mar 2014

Róża rabatowa LEONARDO DA VINCI
Róża pnąca NEW DAW
Jeżówka PINK DOUBLE DELIGHT Echinacea
Róża rabatowa LEONARDO DA VINCI
RÓŻA WIELKOKWIATOWA MAINZNER
Anna purna
laurowisnia 09:47, 17 mar 2014

Widzę, że już odwiedziłaś moją ulubioną szkółkę, ja jeszcze do niej nie dotarłam, zastanawiałam się czy mają otwarte. Listy zakupowe już są, o jakiej trzmielinie myślisz, na nóżce czy o niskiej.
renatamama3 09:58, 17 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
Widzę, że już odwiedziłaś moją ulubioną szkółkę, ja jeszcze do niej nie dotarłam, zastanawiałam się czy mają otwarte. Listy zakupowe już są, o jakiej trzmielinie myślisz, na nóżce czy o niskiej.

Też ,robisz u nich zakupy ? prawda ,że mają zdrowe okazy ,w tym tygodniu jadę do nich po kosodrzewiny na skarpę i chyba na wrzosowisko dokupię jeszcze dwie .
Myślę o zwykłych , na skarpę na przemian z berberysem ,na pniu mam już dwie .Mają już spory wybór.
laurowisnia 10:17, 17 mar 2014

Pytałam bo mam jakieś ukorzenione i nie za bardzo mam pomysł na nie, więc chętnie Ci sprezentuję, jeśli będą Ci odpowiadać. Może się umówimy w szkółce, tylko ja chyba nie dam rady wcześniej niż w piątek.