Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

popcorn 11:38, 17 mar 2014

Wow jakie zakupy! Co do dzieci w wieku 10+ to same jakieś zwichrowane znam/widuję Ciekawa jestem co z naszych wyrośnie.. sama prawda, najlepsza rozrywka to gry, PC, konsole, smartfony, tablety.. nic tylko siedzieć na tyłku i klikać, a za chwilę nadwaga, problemy z kręgosłupem i wzrokiem... źle będzie w PL za kilka kilkanaście lat

pozdrawiam!!
Gardener27 19:41, 17 mar 2014

Witaj Renatko! Bardzo dziękuję za informacje odnośnie traw Jak się zrobi cieplej przejadę się do tej szkółki Twój ogród powoli budzi się do życia Bardzo mi się podoba nowe oczko wodne Pogoda ostatnio nie rozpieszcza ale od następnego tygodnia ma być już pięknie i będzie można cieszyć się ogrodem Pozdrawiam!
anna_g 20:32, 17 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Róża rabatowa LEONARDO DA VINCI
Róża pnąca NEW DAW
Jeżówka PINK DOUBLE DELIGHT Echinacea
Róża rabatowa LEONARDO DA VINCI
RÓŻA WIELKOKWIATOWA MAINZNER
Anna purna

Jak widziałaś u mnie też się szkolę w różach ostatnio... Leonardo da vinci bardzo mi się podoba tylko za wysoka na moje potrzeby.. new dawn czytam, że inne dziewczyny też w tym roku kupują a mainzner to chyba jest taki fioletowy ??? coś mi się tak wydaje Tej annapurna nie znałam ale pooglądałam - piękna biel i nawet wielkościowo by mi pasowała i... pachnie to jest dla mnie duży plus... szukam m.in. róż pachnących... zapisuję na listę do namysłu
Pozdrawiam
Maria667 20:37, 17 mar 2014

Reniu!
Oczko superowe i całkiem spore. Głębokie?
Roślinki posadzone, a rybki będą?
Zdradź, gdzie zakupiłaś róże. Już trawki od Ciebie odgapiłam, to może i róże...
Pisałaś u Przemka o szkółce w Krzywaczce. Byłaś tam może w tym roku?
Pozdrawiam.
renatamama3 21:18, 17 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
Pytałam bo mam jakieś ukorzenione i nie za bardzo mam pomysł na nie, więc chętnie Ci sprezentuję, jeśli będą Ci odpowiadać. Może się umówimy w szkółce, tylko ja chyba nie dam rady wcześniej niż w piątek.

Agatko ,a w jakich godzinach będziesz?

renatamama3 21:25, 17 mar 2014

popcarol napisał(a)
Wow jakie zakupy! Co do dzieci w wieku 10+ to same jakieś zwichrowane znam/widuję Ciekawa jestem co z naszych wyrośnie.. sama prawda, najlepsza rozrywka to gry, PC, konsole, smartfony, tablety.. nic tylko siedzieć na tyłku i klikać, a za chwilę nadwaga, problemy z kręgosłupem i wzrokiem... źle będzie w PL za kilka kilkanaście lat

pozdrawiam!!

Karola ,moje mają 10+ ,córa ,13 skończone w szkole ,etap fejsa ,założyła ,bo już miała dość gderania koleżanek ,a teraz efekt taki ,że piszą jej esemes wejdź na fejsa ,kiedy będziesz na fejsie ,a ona komp internet średnio ,woli rolki ,łyżwy itp ,ostatnio po takim esemesie odpisała za tydzień .
W Polsce już jest źle ,ale to wina rodziców ,piszą zwolnienia z w-f z byle powodu ,a dzieciaki porządnego fikołka nie potrafią .Atrakcje z rodzicami to spacer po galerii ,dla moich to nuda ,i niech tak zostanie.pozdrawiam
renatamama3 21:26, 17 mar 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Renatko! Bardzo dziękuję za informacje odnośnie traw Jak się zrobi cieplej przejadę się do tej szkółki Twój ogród powoli budzi się do życia Bardzo mi się podoba nowe oczko wodne Pogoda ostatnio nie rozpieszcza ale od następnego tygodnia ma być już pięknie i będzie można cieszyć się ogrodem Pozdrawiam!

Jedź ,bo warto.
renatamama3 21:34, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)

Jak widziałaś u mnie też się szkolę w różach ostatnio... Leonardo da vinci bardzo mi się podoba tylko za wysoka na moje potrzeby.. new dawn czytam, że inne dziewczyny też w tym roku kupują a mainzner to chyba jest taki fioletowy ??? coś mi się tak wydaje Tej annapurna nie znałam ale pooglądałam - piękna biel i nawet wielkościowo by mi pasowała i... pachnie to jest dla mnie duży plus... szukam m.in. róż pachnących... zapisuję na listę do namysłu
Pozdrawiam

Aniu, Leonardy ,zamówiłam dwa ,rosną do metra ,pewnie zależy od wiosennego cięcia,dla mnie obłędny .New Dawn ,kupiłam pnącego .Anne kupiłam ,dla zapachu i koloru też razy dwa a maizner ,tak sobie ,spodobała mi się .Na liście,mam jeszcze pomponellę ,Queen of Sweeden ,Jasmin , Pastellkę. Polecam ,Ci Bonicę ,mam dwie ,są niezawodne pozdrawiam
renatamama3 21:42, 17 mar 2014

Maria667 napisał(a)
Reniu!
Oczko superowe i całkiem spore. Głębokie?
Roślinki posadzone, a rybki będą?
Zdradź, gdzie zakupiłaś róże. Już trawki od Ciebie odgapiłam, to może i róże...
Pisałaś u Przemka o szkółce w Krzywaczce. Byłaś tam może w tym roku?
Pozdrawiam.

Marysiu ,w najgłębszym miejscu prawie 80 cm ,rybki jak Tysi się ,znudzi moczenie łap w nim .
Róże zamówiłam w podkarpackiesady ,na allegro ,mam już od nich róże ,kolor itp się zgadzały ,były i mm nadzieję ,że w tym roku też będą zdrowe,kilka np.pomponelle kupię stacjonarnie u Hajdrowskich.W Krzywaczce ,nie byłam ,może w sobotę skoczę do Jawornika ,to i tam podjadę .
Ps.z trawek korzystaj .pozdawiam
eda 22:04, 17 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Robię sobie listę zakupową ;

- żarnowiec
-pięknotka
-wiśnia kulista
-pomponella - róża
-2 szałwie różowe
-8 szałwii białych
-3 kosodrzewiny
-niebieski powojnik.
- 4 trzmieliny

Na dniach przyjadą do mnie róże .

Lista zakupów wypasiona będzie się działo tylko żarnowca nie sadź na zawietrznej bo mi się nie utrzymał po zimie a tak pięknie kwitł buźiaki Pozdrówka zostawiam Reniu