Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Spotkanie w ogrodzie u stóp klasztoru - lipiec 2013

Enya73 11:49, 29 lip 2013

Kondzio napisał(a)
Czy to ważne kto jaka minę miał ważne jest jaka było super spotkanie przejmować się zdjęciami wkoncu mogłem wejść na forum hi hi

I to jest dobre podsumowanie wszystkich zdjęć
Milka 11:54, 29 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Mówisz? W końcu ogrodniczka, to przesadzać lubię

A spotkanie faktycznie wywołało we mnie dużo radości i spontaniczności Nawet jak będę stara i całkiem pozmarszczana, to w środku pozostanę taka jak teraz Bo młodość to nie metryka

i teraz piszesz sensownie tak trzymać
Kondzio 11:57, 29 lip 2013

Ale ws wszystkich kofam i juz się stesknilem hi hi hi
Mala_Mi 11:57, 29 lip 2013

A tym co nie byli na atrakcjach drugiego dnia pokażę małe co nie co... bo pierwszy dzień inni postarali sie lepiej ode mnie
Zwiedliśmy Parki Mniatur, czyli cały śwat w jednym miejscu

Pohuśtaliśmy sie na Pirackiej Łodzi.. jeszcze trochę i bym zrobiła się zielona...... Sebek na szczęście siedział obok i wspierał mnie psychicznie Dałam radę .... ale więcej nie ....

Salę strachu przetorował Marek... też dałyśmy radę... zrobił też ciekawy wykład w piramidzie Tutenchamona..

Dziką rzeką spłynęliśmy i nie utonęliśmy

Ale młodzież płynęła szybciej i bardziej ich kręciło ...

Zdjęć ze zjeżdżalni nie mam..... ale zabawa była
Milka 11:59, 29 lip 2013

ale czad!!!
Pszczelarnia 12:02, 29 lip 2013

Ogród, dom i dom gospodarczy oraz słynny gołębnik i warzywnik.
Ogród ten jest miejscem, w którym widać, że gospodarze odpoczywają, pracują, realizują swoje pasje i mają z niego pożytek (warzywnik):

Mala_Mi 12:04, 29 lip 2013

Wdrapaliśmy sie też na twierdzę z epoki średniowiecza... dałam sie zakuć w w zbroję (fot nie ma) (a były też narzędzia tortur.. tam sie obroniłam).....
Ale Alinka z Olą uprzędły sobie powróz do podwiązania krzaków róż.... widać, że wszędzie stanowią zgrany duet...

Wszystkiego nie zwiedziliśmy, ale temperatura powietrza nas wygoniła do domciu....

Alinko bardzo Ci dziękujemy za wszytko... i Twojej zgranej ekipie, bo bez nich nie byłoby tak jak było
Debra 12:04, 29 lip 2013

Danusia prosi, by nie wklejać zdjęć do środy

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3572-chwilowe-trudnosci?page=1#post_3
dajana 12:09, 29 lip 2013

agniecha973 napisał(a)
Spróbuję opisać zdjęcie grupowe, ale przepraszam z góry, nie pamiętam wszystkich. Proszę o podpowiedzi, będę edytować, żeby powstał pełny opis.

Od lewej miejsca stojące:
Gabrysia (Ogród w budowie), Marek (Ogród średniowieczny), Aldonaz (Lek na całe zło), Ewa (Pszczelarnia), Aga (Grabie - Ogród w lesie), Tadeusz (M. Pszczółki), Beata (W mninformacie), M. Ewy i Ewa (Moja pierwsza hortensja), Andrzej i Kondzio (Kondziowy ogródek), GabiK z c. Laurą (Miniaturowy ogródek), nie wiem kto stoi za GabiK, Marzena (O!), Janina (Ogródek Janiny), Kas1a (...), Grażyna (Ogród do odświeżenia)

Od lewej miejsca "trawnikowe":
Abiko (...), Agniecha973 (Wszędzie pięknie), Gaby3003 (nie ma wątku), Ania asc (Ogrodnik mimo woli), za nią Gierczusia (Ogród w skali mikro), Iza-Konstancja (Ogród marzeń), za nią gospodyni się skryła, Anna_g (Ogrodoterapia), za nią Zbigniew Gazda (Nasz przydomowy ogródek), całkiem na prawo Dajana (Czarodziejskie miejsce)

Witam dziewczyny ! patrząc na to zdjęcie pokładam sie ze smiechu oczywiscie z siebie O matko a co ja mam na głowie? no nie powiem fajne zdjecie .Jestem teraz w pracy kiedy wróce do domu mam kilkanascie fajnych fotek i równiez je tutasj zamieszczę Wczoraj sie nie udało ale to wszyscy wiedzą Jestescie wszystkie super babki meżczyzni równiez Szkoda że z wieloma osobami nie dane mi było zamienic ani jednego słowa No cóz, wy sie znacie juz blisko od dawna ja byłam obca i troszkę oniesmielona .Spotkanie było fantastyczne .Pozdrawiam was wszystkie serdecznie .
Debra 12:10, 29 lip 2013

Kochani!!!!

bez zdjęć )))))