Polinko uszy do góry i Twój ogród absolutnie nie jest smutny! Myślałam że to już ustaliliśmy tu na forum
Bierz przykład z Oli olewaj takie osoby poprostu.
Ps
Czy pamiętasz może czy są kule cisowe na pniu itd???
Płotek wymaga jeszcze domalowania bo koncepcja się dzisiaj zmieniła i trochę pocieliśmy Skrzynie na razie zaimpregnowane, jutro druga do skręcenia i malowanie na pierwszy raz
Paulino jesli ltos takie komentarze wyglasza to z pewnoscia w tym temacie nie ma za wiele do powiedzenia. To jak z bialymi scianami w domu,ktore postrzegane sa jako jeszcze niepomalowane
Tez mam takich "gosci" w ogrodzie.ostatnio zapytana przez tesciowa co mam wysiane (bo widziala doniczki w salonie) odpowiedzialam ze roslinki ozdobne...bo co bede tlumaczyc... przeciez wiadomo ze trawa to tylko w trawniku rosnie
Dziewczyny już rano miałam się pytać w ważnej sprawie a wydarzenia wieczorne wytrąciły mnie w rytmu...
Od niedzieli w nocy u mnie minimalny przymrozek -1, -2, na środową noc -6. Zastanawiam się cały czas czy przesadzać buka i żywopłot grabowy? W dzień temperatury cały czas na plusie.
Ale wyśmiali bo co? Bo ich zdaniem brzydko? Czy źle? Czy co?
Czy że bez sensu i po co? U mnie zazwyczaj mówią...."a po co?!?! Tylko robotę sobie wymyślasz! Trawę wszędzie posiej, albo najlepiej kostkę wszędzie połóż!"
Wtedy odpowiadam - robię, bo chcę, bo tak lubię i mi się podoba!
Olik, eM do dzisiaj przed dekarzem się chwali, że żona znalazła rozwiązanie na rynny Dekarz był tydzień temu oglądać kolejną część dachu do wymiany i pyta się- to tu dalej lecimy z tym opierzeniem jak na garażu? Teraz to cwaniak już
I takie chwile są radosne, ktoś doceni, pochwali.
Też mam jedną taką " Panią", która przyjeżdza kilka razy do roku i się prawie nie odzywa Ciekawe co teraz powie na oświetlenie grabów
Kasiu wiem, że były ale w tamtym roku była Ewka nasza wrocławska i chyba co ładniejsze wykupiła. Najlepiej do nich napisać. Ja pewnie do nich na wiosne zawitam po korę to mogę zrobić rozeznanie
To samo było u nas dzisiaj. Nie mamy chyba co robić, że chcemy wszystko idealnie, równo, gładko...Sami sobie robotę wymyślamy
Przecież normalni ludzie w lutym siedzą w domu...
Justyś, pieniądze ważne ale nigdy dla mnie nie były i nie będą najważniejsze.