Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

siakowa 22:33, 28 mar 2017

A czemu wymianka korę bom nie w temacie.
iwonkap 09:40, 29 mar 2017

polinka napisał(a)

Skrzyp można, a nawet trzeba
Jakie reflektorki planujsze u siebie?

Mam pytanko o suszona pokrzywę, bo mam taka i nie wiem za bardzo jakie proporcje zrobić do gnojówki Jakie dajesz przy suszonej ?
Kawa 10:00, 29 mar 2017

piękne szmaragdy
ren133 10:16, 29 mar 2017

polinka napisał(a)
Wczoraj skończyłam czyszczenie 48 szt. smaragdów a dzisiaj było wielkie cięcie

Fajnie, że masz już to za sobą
Ja w przyszłym tygodniu może w końcu zrobię kosmetyczne cięcie i prysnę Pinivitem
sylwik69 11:30, 29 mar 2017

Polinko czy Silver Sceptre nadają się wyłącznie do cienia?mam 2 rabaty z bukami DAWYCK Purple ale na słońcu...Twój pomysł bardzo mi się spodobałdziękuję Poli
Tusiala 13:44, 29 mar 2017

Pięknie wymuskane te smaragdy
Margarete 16:47, 29 mar 2017

Polinko, witam po przerwie...nie mam szans nadrobić ale będę zagladac na bieżąco.
Buziaki wiosenne zostawiam !

polinka 18:50, 29 mar 2017

sylwik69 napisał(a)

Polinko nie wiem od czego zacząć...Danusia radzi posadzić Nigry na tle gospodarczego i wciąż nie jestem przekonana czy moja rabata na oczyszczalni ma być kolorową wyspą czy ograniczyć gatunki tak jak Ty!boję się popełnić kolejne błędy i brak zdecydowania poza tym na zewnątrz czeka nas elewacja,brak komunikacji i czekam na przeprowadzkę która jest priorytetem,wiec inwestycje ogrodowe chyba muszą poczekać.Stąd moje rozżalenie a plany tylko w mojej głowie...

Sylwik, napisałam już u Ciebie ale dodam,że w ogrodzie wszyscy popełniamy błędy Zaprojektujemy rabatkę, posadzimy rośliny i ogarnia nas szczęście A w następnym roku stwierdzamy, że chyba nam coś na oczy padło ( pozdrawiam Toszka), że w danym miejscu coś posadziliśmy i znów zmieniamy...to normalne i chyba każdy tak ma...
Ja dzisiaj w drugim ogrodzie podczas przerwy na kawę nagle doznałam olśnienia gdzie ma być ławeczka...rok czasu dumałam nad miejscem dla niej a dzisiaj w jednej sekundzie mówię-no przecież to jest idealne miejsce

Pomieszkasz "chwilę" na nowym, poczujesz dom, ogród i zobaczysz, ze sama dojdziesz do tego co Ci w duszy najlepiej gra
polinka 18:51, 29 mar 2017

roma2 napisał(a)
Polinko cieszę się, że zamówiłaś! Mam tylko nadzieję, że z cisami wszysto będzie ok! Bo ja się czuję odpowiedzialna jak matka chrzestna . Dawaj znać!

Romka, jestem dobrej myśli We wtorek zdam relację Matko Chrzestna
polinka 18:51, 29 mar 2017

Anda napisał(a)
Wow, szmaragdy jak miśki pluszowe

Dziękuję Anda Lubię tą moją zieloną ścianę.