Iwonko, jak dla mnie to Silvery szybko rosną. Zależy do czego Ci potrzebne? Bo na większe poletko to ciut za mało ale jak na małą rabatkę to podziel to co masz i czekaj na rozrośnięcie
Aniu, kojarzę i pamiętam jak byłam na widoku na początku Teraz czekam aby w drugim ogrodzie nabierały wysokości
Gnojóweczka ładnie się pieni, codziennie mieszam więc myślę, że przy tych temperaturach, które obecnie mamy powinna się zrobić w regulaminowym czasie Gdzieś mam zapisane kiedy nastawiłam... I u mnie w drugim ogrodzie pokrzywa sobie rośnie na poletku
Byłam w sanatorium...24 dni zabiegów, dużo ruchu, aquapark codziennie i kręgle 3 razy w tygodniu, tańce też....a jakże, codziennie po kilka kilometrów chodzenia na kijach, ugotowane, podane, posprzątane....3 książki przeczytane....I przede wszystkim naładowane akumulatory oraz lepsza kondycja fizyczna oraz reset w głowie....Było warto
Teraz tylko trochę do nadrobienia zaległości w pracy, w domu, w ogrodzie...Ale za to mam zapał i chęci na nowo do życia....I ta wiosna cudowna...
Paulinka u Ewy pisałaś, żeby Carexy ID ściąć na jeża, bo ścięte tylko krótko źdźbła i tak zrobią się suche.
Ja nie obcięłam na jeża i źdźbła wysychają. Co teraz mam zrobić? Jak zaczną wypuszczać to obciąć na jeża i będzie ok?
I jeszcze jedno. Moje Carexy Evergold mają czarne plamki. Toszka komuś w takim przypadku radziła wykopać, oczyścić, wypłukać w jakimś roztworze. Ja tego nie będę robiła. Znasz inny sposób? Póki co spryskałam preparatem na grzyba.