Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

AniMa 08:50, 28 sie 2017

Plan Super....wow już oczami wyobraźni widzę....ale zdjęcia musisz wrzucić obowiązkowo
Wiesz, że paprotki (te domowe) w lidlu można było dostać

Będziesz jechała na giełdę???? Pamiętaj o przystanku w Trzebnicy

Moje trzcinniki na szczęście rdzy nie złapały...za to magnolia ma jakieś cholerstwo i skręcają sie jej listki
AngelikaX 08:57, 28 sie 2017

polinka napisał(a)

Cieszę się, że się plan podoba

Angel, dzisiaj chyba już się napatrzyłaś Jak wszystko się uda to wrzucę kilka fotek z imprezki ale bez twarzy

Napatrzyłam się a jakże

Czekam niecierpliwie
Kawa 13:16, 28 sie 2017

lojalna_ 14:00, 28 sie 2017

Poli ja u Ciebie całego dnia potrzebuje żeby te wszystkie cuda ogarnąć. Wchodzę i czytam i myślę zaraz wrócę i zaś wchodzenia czytam i jeszcze nie do czytałam o jeszcze się nie doogladalam.

Polany trawy robią wrażenie

Czytałam o małych rozplenica i znowu musze wrócić do drugiego wątku. Nie ogarnim ale pięknie i zachwycajaco to jest napewno . Nie da się wpaść do Ciebie na chwile ) ♡♡♡♡
Pszczelarnia 14:01, 28 sie 2017

polinka napisał(a)
Jako, że do imprezy nie zostało dużo czasu a wiadomo innych spraw też dużo na głowie to chciałabym zamknąć temat dekoracji i wybrać się na zakupy

Myślałam, szukałam, konsultowałam i stanęło na biało-zielonych dekoracjach czyli motyw przewodni to paproć z gipsówka.

Na suficie białe, papierowe kule. Biały obrus, biała zastawa,obok talerzy liść paproci a na nim biała serwetka i sztućce. Na talerzach będą podziękowania dla gości w zielonych kopertach. Na stole w szklanych butelkach bukiety z paprotki i gipsówki i świece na mchu w szkle. Na parapetach duże bukiety z samych paproci.Wejście do garażu będzie zasłaniał szary materiał rozciągnięty na lince

W ogrodzie duża ilośc świec w szkle, tablica kredowa z info, z jakiej okazji spotkanie obok tablicy paprocie i świece. Na bramie małe bukieciki.

Lampki choinkowe, które miałyby robić za świecące girlandy do przymierzenia w jakiś wolny wieczór. Lampki wiadomo mam w domu więc to nie problem

Myślicie, że plan dobry??

Niesamowity! Paprocie i świece.
polinka 12:07, 29 sie 2017

AniMa napisał(a)
Plan Super....wow już oczami wyobraźni widzę....ale zdjęcia musisz wrzucić obowiązkowo
Wiesz, że paprotki (te domowe) w lidlu można było dostać

Będziesz jechała na giełdę???? Pamiętaj o przystanku w Trzebnicy

Moje trzcinniki na szczęście rdzy nie złapały...za to magnolia ma jakieś cholerstwo i skręcają sie jej listki

Mam nadzieję, że wykonanie będzie równie efektowne jak pomysł

Paprotki dzisiaj w L. widziałam
Na giełdę nie będę jechała bo paprocie mam w lesie a po kilka gipsówek nie opłaca mi się jechać do W.

Aniu czy Ty może myślałaś o Wojsławicach?
polinka 12:08, 29 sie 2017

AngelikaX napisał(a)

Napatrzyłam się a jakże

Czekam niecierpliwie

Szukałam Cię specjalnie

Do imprezy jeszcze troszkę
polinka 12:09, 29 sie 2017

Kawa napisał(a)

Cześć Kami
polinka 12:14, 29 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Poli ja u Ciebie całego dnia potrzebuje żeby te wszystkie cuda ogarnąć. Wchodzę i czytam i myślę zaraz wrócę i zaś wchodzenia czytam i jeszcze nie do czytałam o jeszcze się nie doogladalam.

Polany trawy robią wrażenie

Czytałam o małych rozplenica i znowu musze wrócić do drugiego wątku. Nie ogarnim ale pięknie i zachwycajaco to jest napewno . Nie da się wpaść do Ciebie na chwile ) ♡♡♡♡

Kochana, bardzo Ci dziękuję za ten wpis
Czasami się zastanawiam czy komukolwiek przydają się te moje rozważania, porównania, dążenia do znajomości jak najwięcej szczegółów o danej trawie...

polinka 12:15, 29 sie 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Niesamowity! Paprocie i świece.

prosta dekoracja a jaka urokliwa