Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 21:22, 25 sie 2017

Makusia napisał(a)

Brakuje mi takiego emota z oczami wyskakującymi z orbit i opadającą szczęką- wyobraźmy sobie, że to on:
0 0
_
_
_
___

Marta, szczęka Ci opada na widok takich "wypaśnych" ML?
21:26, 25 sie 2017
podobnie jak edyta ja tez sie boje o te małe rozplenice ...ze przemarzną ...bo jak hameln u mnie lubi wypadac ...to strach kupowac te małe
polinka 21:34, 25 sie 2017

Jako, że do imprezy nie zostało dużo czasu a wiadomo innych spraw też dużo na głowie to chciałabym zamknąć temat dekoracji i wybrać się na zakupy

Myślałam, szukałam, konsultowałam i stanęło na biało-zielonych dekoracjach czyli motyw przewodni to paproć z gipsówka.

Na suficie białe, papierowe kule. Biały obrus, biała zastawa,obok talerzy liść paproci a na nim biała serwetka i sztućce. Na talerzach będą podziękowania dla gości w zielonych kopertach. Na stole w szklanych butelkach bukiety z paprotki i gipsówki i świece na mchu w szkle. Na parapetach duże bukiety z samych paproci.Wejście do garażu będzie zasłaniał szary materiał rozciągnięty na lince

W ogrodzie duża ilośc świec w szkle, tablica kredowa z info, z jakiej okazji spotkanie obok tablicy paprocie i świece. Na bramie małe bukieciki.

Lampki choinkowe, które miałyby robić za świecące girlandy do przymierzenia w jakiś wolny wieczór. Lampki wiadomo mam w domu więc to nie problem

Myślicie, że plan dobry??
polinka 21:37, 25 sie 2017

eee_taam napisał(a)
podobnie jak edyta ja tez sie boje o te małe rozplenice ...ze przemarzną ...bo jak hameln u mnie lubi wypadac ...to strach kupowac te małe

U mnie przezimowały całkiem ok.nic nie wypadło ale u nas raczej nie ma ostrych zim. Toszka pisała, że u niej 4 letnie kępy Little Boy cały czas żyją a miała mrozy -32 st.
Kasia73 22:02, 25 sie 2017

U mnie LB (posadzony na próbę w strasznym wygwizdowie) rośnie super bez nawozów oprysków itd. od 2 lat polecam
malkul 07:56, 26 sie 2017

Makusia napisał(a)

Brakuje mi takiego emota z oczami wyskakującymi z orbit i opadającą szczęką- wyobraźmy sobie, że to on:
0 0
_
_
_
___
uwielbiam twój humur
malkul 07:58, 26 sie 2017

polinka napisał(a)

Ewa, niestety nie wszystko zdrowe...m.in trzcinnik w rdzy
u mnei też. a czym pryskałaś , masz jakis schemat pryskania?
leon60 08:02, 26 sie 2017

malkul napisał(a)
u mnei też. a czym pryskałaś , masz jakis schemat pryskania?

Gosiu z miesiąc temu po deszczach molinia KF zaczęła mi łapać rdzę delikatnie prysnęłam Mildexem i zastopowało.
malkul 08:03, 26 sie 2017

leon60 napisał(a)

Gosiu z miesiąc temu po deszczach molinia KF zaczęła mi łapać rdzę delikatnie prysnęłam Mildexem i zastopowało.
może będzie to działać na trzcinnika bo na arzie topsin chyba jednak nei działa cudów
malkul 08:04, 26 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
Dla kogo przekleństwo, chyba dla eMa Ja tam bardzo lubię takie osoby z głową pęłną pomysłow
mam to samo zdanie