Poli jakie ty masz piękne te ice dance. Moje niby młode bo niedawno przecież sadziłam a miały strasznie podeschnięte końcówki i niektóre liście całe w kępie były ususzone. Musiałam ostatnio poobrywać bo wyglądało to strasznie.
Moje najulubieńszsiejsze ...ten grab ma dobrze..., też bym kciała takie skarpetki, i do tego u Polinki, gdzie tak dobrze karmią
Poli - jest przepięknie
Odległości jutro zmierzę bo dzisiaj już nie mam siły nawet na kilka kroków
Kasiu, wstydem by było w tak małym ogrodzie mieć bałagan
Wczesną wiosną nie ma nic,to ogród trawiasty
Ewa, wszystkie rośliny w ogrodzie dostają tylko gnojówkę do podlewania i skrzyp do oprysku, i na tym koniec.
Dzięki Toszce, Mazanowi i Waldkowi wiem, że najważniejsza w ogrodzie jest gleba. Toszki mieszanki i Mazana przepisy działają cuda Dzisiaj będąc w drugim ogrodzie uświadomiłam sobie ile im zawdzięczam...
Zapewniam Cię, ze wiatr u mnie wieje i deszcz również padaNiestety/stety mam taką przypadłość, że roślina, która bałagani wylatuje Tak stanie się z trzzcinnikiem.
Zapewniam Cię, ze w drugim ogrodzie, który jest większy nie mam już takiego porządku
Pozdrówka!