Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

SlonecznyOgrod 12:14, 14 wrz 2017

To jeszcze ja biegnę z życzeniami najlepszości
Fotki bardzo nastrojowe, romantycznie się zrobiło
ragsmom 18:25, 14 wrz 2017

Piękne zdjęcia pięknego ogrodu... jak ja lubię po takich miejscach choć wirtualnie się przespacerowac
Gruszka_na_w... 19:40, 14 wrz 2017

Fotograf się spisał.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kasja83 09:57, 15 wrz 2017

Polinko cudowne fotki...ale co się dziwić-jak ogród też piękny.
Margarete 17:22, 15 wrz 2017

Fajany jubileusz
I fajnie że w gronie przyjaciół świętowany. wcale sie nie dziwię że ogród ich oczarował - piekny i stylowy jest to co sie dziwić.
Buziaki i gratulacje na te okazje i ode mnie ....my mielibysmy z mężem tez 20-lecie ślubu bo znajomości to mieliśmy juz 22 lata - gdyby dożył do sierpnia, ale odszedł w marcu tamtego jubileuszowego roku...Tym bardziej cieszcie sie sobą swoją obecnością, zaletami i wadami tez
Buziaki!
Brzozowadzie... 13:09, 19 wrz 2017

Witaj Polinko!! No, jeśli moje trawy mogą wyglądać tak jak Twoje, to biorę na wstrzymanie, nie sadzę i idę w świat szukać obornika, tylko który rolnik ma go już przekompostowanego??? Jak sobie z tym poradziłaś??
Pełen zachwyt i szacun!! Przeczytałam całośc
Pozdrawiam ciepło!
kasia_w 13:25, 19 wrz 2017

Pięknie! gratuluję i ja
"mój" listek paprotkowy widzę, miło

kasia_c 10:26, 20 wrz 2017

Piękne zdjęcia.
Przychodzę z pytaniem. Masz może obwódki z cisa? Jakie odmiany wybierałaś? Jak się sprawdzają?
Makusia 12:21, 20 wrz 2017

Polinka cudowne zdjęcia- raz, ze Koledze talentu odmówić nie można , dwa, że obiekt w postaci ogrodu bardzo wdzięczny, trzy, że ogród widziany czyimiś oczami zyskuje nowe życie i inny efekt.
Gratuluje rocznicy- kolejnych 20, a potem następnych 20 życzę! Dekoracje świetne i uznanie dla Ciebie, że wszytko przygotowałaś sama!
polinka 19:23, 25 wrz 2017

Kochani, bardzo dziękuję za życzenia i komplementy dla fotografa i ogrodu

Przyznam szczerze, że dołka ogrodowego załapałam i musiałam sobie pewne priorytety poukładać w głowie...nie było łatwo... ale wczorajsze zakupy i perspektywa jutrzejszej przesyłki jaka ma do mnie dotrzeć, trochę poprawiły nastrój

Zapowiada się przyjemny tydzień, dużo słońca, brak deszczu, dużo roślin mam w planach posadzić. Zatęskniłam już za tym ryciem w ziemi
Na pierwszy ogień pójdą wojsławickie zakupy