Trochę obawiam się betonowego czy nie będzie go tam za dużo...dwa komplety świeczników na placyku, po skosie mam cztery duże donice betonowe a ogród mały...szare drewno mam tylko na beleczkach...
Chyba wyciągnę leżaki i zrobię przymiarki
Kasiek ale w tym pieńku zostawić górę w naturalnym kolorze drewna?? Nie mam w ogrodzie nigdzie surowego drewna...
A ten drugi stolik to niestety odpada ze względu na trzeci odcień szarości jaki wprowadziłabym u siebie Beleczki w jednym, beton w drugim i stolik jeszcze inny szary?
A może szary pieniek drewniany i okrągły blat betonowy? Wiesz o co mi chodzi?
szarego różne kolory nie będą się gryźć chyba że będą w innej tonacji ciepła. Zobacz bo to stoliki podobne były tej w jysku może akurat. A drewno i betonowy blat to już chyba nie będzie prosta wizualnie konstrykcja a naturalny kolor drewna masz np na piach drzew
A ja u Ciebie widzę coś takiego, można z drewna samemu zrobić. https://pin.it/epdj2naonb22zv . Natomiast pieniek gryzie mi się z Twoim poukładanym ogrodem.
Kasiek, żeby to ja się znała na tonacjach W J. też są takie stoliki, przed chwilą Ewelinka linka podesłała. A żebym miała taki sam kolor drewna to musiałabym mieć pieniek grabowy
Dzięki dziewczyny za dyskusję Lubię te nasze burze mózgów! Coraz mniej już planowania na forum ale w kryzysowych sytuacjach fajnie wiedzieć, że można na Was liczyć
Ostatecznie zrobię dwa stoliki Będzie szary pieniek i betonowy stolik-zobaczymy, który będzie bardziej pasował.
Buziaki