Pytanie mam techniczne kochana twoja piekna werbena z grackami cudnie wygladaja powiedz mi czy róznica wysokosci miedzy werbeda a lawenda przed nia jest łagodna czy dysproporcja jest duza? Na fotce wyglada ze tak ale tutaj lawenda jeszcze nie kwitnie . Ja tez chce werbene gracki a przed nia ma byc lawenda......zasadziłas tam jeszcze chopenkinczy sa wysokoscia posrednie?
Cześć Marta Dawno Cię nie widziałam i cieszę się, że wróciłaś
Marzenka w tamtym roku namawiała mnie na Dawyck Gold ale, że zraziłam się bardzo do buków to stanęło na grabach przystojniakach U Ciebie pewnie pięknie będą się prezentować
Madżen, pytanie dobrze zrozumialaś Poczekam na środek sezonu i zobaczę co tam będzie pasować Lawenda u mnie chyba wypadnie- coś nie mogę sobie z nią poradzić
Cześć Aga Chyba pierwszy raz u mnie, tak więc otwieram bramę i zapraszam częściej
Ice dance mam też w kulach buksowych i uwielbiam ją W tym roku idę w totalny minimalizm i nie chcę wprowadzać już nowych gatunków do ogrodu dlatego pomyślałam właśnie o tancerzach
Gosiek u mnie odpukać jeszcze nic nie przemarzło a z pielęgnacją w tym moim ogrodzie mikro też nie mam problemu, wręcz czasami muszę sobie wymyślać robotę
Jolu, gracki mają ok.1,7m a powinny dojść do 2m.( możesz zobaczyć sobie u Agi Gusiarz z kwadratowego) ja je co roku przesadzam, dzielę i dlatego nie mogą u mnie na dobre pokazać na co je stać Werbena jest tej samej wysokości i dla mnie to duet idealny. Co do lawendy to jest duża dysproporcja i coś mi tam nie pasowało. Chopeny dorastają do 2m., na początku tamtego sezonu miałam je właśnie przed grackami ale za miało miejsca było jak werbena zakwitła i zrobił się busz.