Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 13:32, 20 wrz 2015

jazzy napisał(a)
Pięknie jest! Zresztą wiesz

Dziękuję Nie wiem
polinka 13:40, 20 wrz 2015

Kuba napisał(a)
po Tobie się róży nie spodziewałam a tu taka niespodzianka i to w dodatku Chopin o którym wciąż myślę i się waham
czy dobrze rozumiem że jeden egzemplarz jest w donicy a drugi w gruncie?
co o niej sądzisz? warto się skusić?
i jaki ma kolor- to bardziej żółty czy krem?
choruje?

Ewka Chopiny to były pierwsze róże jakie kupiłam do ogrodu i ostatnie. Wirus różany przeszedł bokiem

Obydwa Chopiny mam w donicy ale to taka atrapa donicy, można powiedzieć, że obydwa siedzą w gruncie KOlor to na początku, czyli w fazie pąku żółty, póżniej robi się biały.
U mnie na nic nie chorują, oprócz mszycy. Niestety po deszczu kwiat robi się oklapnięty i brązowieje. To największa wada Chopinów Pokrój sztywny, wyprostowany. Więcej na temat tych róż powie Irenka z Miłkowa Ma duże, dorodne Chopiny

Kilka fotek Chopinów dla Ciebie z zeszłego roku

paulina_ns 13:51, 20 wrz 2015

polinka napisał(a)

Paulinka pamiętam, że dwa tygodnie temu kupowałaś swoje trawy. Może miał za sucho w tych małych doniczkach i dlatego zrobił się żółtawy? Gracilimusy potrzebują naprawdę dużo wody

A możesz zerknąć do mnie? Bardzo proszę właśnie zrobiłam zdjęcia grackom jak obecnie wyglądają, może Ty mi coś doradzisz..
polinka 14:05, 20 wrz 2015

Chopiny w ogrodzie w 2014r.

polinka 14:05, 20 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)

A możesz zerknąć do mnie? Bardzo proszę właśnie zrobiłam zdjęcia grackom jak obecnie wyglądają, może Ty mi coś doradzisz..

Biegnę
paulina_ns 14:07, 20 wrz 2015

polinka napisał(a)

Biegnę

Czekam
leon60 14:43, 20 wrz 2015

polinka napisał(a)

Ewka Chopiny to były pierwsze róże jakie kupiłam do ogrodu i ostatnie. Wirus różany przeszedł bokiem

Obydwa Chopiny mam w donicy ale to taka atrapa donicy, można powiedzieć, że obydwa siedzą w gruncie KOlor to na początku, czyli w fazie pąku żółty, póżniej robi się biały.
U mnie na nic nie chorują, oprócz mszycy. Niestety po deszczu kwiat robi się oklapnięty i brązowieje. To największa wada Chopinów Pokrój sztywny, wyprostowany. Więcej na temat tych róż powie Irenka z Miłkowa Ma duże, dorodne Chopiny

Kilka fotek Chopinów dla Ciebie z zeszłego roku

jako właścicielka 7 sztuk dodam, że róża piękna ale w drugim tłoczeniu denerwują mnie jej wysokie na 180 pędy...
w zeszłym roku miały plamistość w tym spokój, mszyce były tylko wiosną
polinka 20:56, 20 wrz 2015

leon60 napisał(a)

jako właścicielka 7 sztuk dodam, że róża piękna ale w drugim tłoczeniu denerwują mnie jej wysokie na 180 pędy...
w zeszłym roku miały plamistość w tym spokój, mszyce były tylko wiosną

U mnie po radykalnym cięciu drgnęła może o 50 cm do góry Tak ją skróciłam, że się obraziła
Kuba 21:00, 20 wrz 2015

Jesteś pierwsza którą znam że się odkochała, na zdjęciach wyglądają pięknie
Ola pamietam że masz szpaler róż ale nie pamietam kiedy je pokazywałaś, coś z nimi nie tak?
leon60 21:48, 20 wrz 2015

Kuba napisał(a)

Ola pamietam że masz szpaler róż ale nie pamietam kiedy je pokazywałaś, coś z nimi nie tak?

to rabata z prosem przy warzywniku czasem pokazuję