po Tobie się róży nie spodziewałam a tu taka niespodzianka i to w dodatku Chopin o którym wciąż myślę i się waham
czy dobrze rozumiem że jeden egzemplarz jest w donicy a drugi w gruncie?
co o niej sądzisz? warto się skusić?
i jaki ma kolor- to bardziej żółty czy krem?
choruje?
Iwonko, goście raczej się nie pojawią...chcieli aby pomóc im zaprojektować jedną rabatę, niestety ja nie potrafię projektować radosnych kompozycji...
Z ID nigdy nie miałam problemu, dla mnie to najłatwiejsze trawy, nawet wody nie dostawały w czasie upałów a przyrastają aż za bardzo W następnym sezonie zobaczysz jakie piękne potffory będziesz miała z tych dzielonych
Psiak podrapany i merda z radości ogonem
AM nawet teraz nie wygląda żle, więc nerwa dużego nie mam ale nie wyobrażam sobie robić jesienią cały ogród z takich małych sadzonek. Jednak wiosną widzimy te rosnące w masie sadzonki i w ciągu 4 miesięcy mamy ładne, dorodne trawy
Paulinka pamiętam, że dwa tygodnie temu kupowałaś swoje trawy. Może miał za sucho w tych małych doniczkach i dlatego zrobił się żółtawy? Gracilimusy potrzebują naprawdę dużo wody
Asiu, to prawda. Sadzonki są mega gęste tylko, że niskie ale mam świadomość, że sadzonka w doniczce zawsze jest mniejsza bo i przestrzeń mniejsza. Spokojnie poczekam do wiosny aż nabiorą masy a teraz ta rabata z hortkami wygląda na taką bardzo uporządkowaną
Mirelko za dwa tygodnie zrobię fotki berberysów ok.?
Trawy jak jeszcze bardziej się rozrosną to będzie busz a kwitnące zostały z sentymentu i teraz takie bidne sobie rosną choć przetacznik fajnie się rozrósł w ciągu dwóch sezonów.