Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

siakowa 09:27, 20 lis 2015

polinka napisał(a)

Kasiek, a kurierem nie zdąży?

A nie masz ochoty na własny wianek czy stroik?

pewnie tak się skończy ale od dwóch lat napalam się na domek szklany i świecznik, domek w zeszłym roku pod choinke dostałam i teraz został świecznik...czas oczekiwania 21 dni...
nawigatorka 09:38, 20 lis 2015

polinka napisał(a)

Pewnie z jakiś innych uzdolnień albo jest wysoki?

I zdolny i wysoki
Kuba 10:16, 20 lis 2015

A wyrzynarka nie miała być dopiero pod choinkę? już jest?
ja trochę się przeszłam po sklepach ale niestety dla mnie te wszystkie dostępne dekoracje są przesłodzone, nie ma to jak własne dlatego kibicuję Tobie, Oli, Nawigatorce i innym którzy tworzą własne ozdoby, wzdycham cichutko i podziwiam
MirellaB 10:53, 20 lis 2015

Paulinka czy Twoje berberysy Rocket Orange mają liście czy już nie?
U mnie dziwnie. Wszystkie kupione w tym samym miejscu, wsadzone w tym samym czasie do tej samej ziemi i jedne mają czerwone piękne listki, a inne łyse. Jak to jest u Ciebie?
polinka 14:09, 20 lis 2015

siakowa napisał(a)

pewnie tak się skończy ale od dwóch lat napalam się na domek szklany i świecznik, domek w zeszłym roku pod choinke dostałam i teraz został świecznik...czas oczekiwania 21 dni...

Kasia, przypomniałam sobie jak w tamtym roku czekałam 21 dni na przesyłkę...Zamówiłam prezenty dla moich chłopaków i tydzień przed wigilią okazało się, że czas dostarczenia wynosi 3 tyg. Myślałam, że mnie trafi!
Final był jednak szczęśliwy, paczka dotarła dokładnie w wigilię
polinka 14:12, 20 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

I zdolny i wysoki

Fajnie jak żona dumna z eMa Lubię takie pary gdzie jeden drugiego nie nazywa babą czy starym...A niestety znam dużo takich małżeństw...
siakowa 14:15, 20 lis 2015

polinka napisał(a)

Kasia, przypomniałam sobie jak w tamtym roku czekałam 21 dni na przesyłkę...Zamówiłam prezenty dla moich chłopaków i tydzień przed wigilią okazało się, że czas dostarczenia wynosi 3 tyg. Myślałam, że mnie trafi!
Final był jednak szczęśliwy, paczka dotarła dokładnie w wigilię

hahah ja ten domek dostałam po wigilii
polinka 14:16, 20 lis 2015

Kuba napisał(a)
A wyrzynarka nie miała być dopiero pod choinkę? już jest?
ja trochę się przeszłam po sklepach ale niestety dla mnie te wszystkie dostępne dekoracje są przesłodzone, nie ma to jak własne dlatego kibicuję Tobie, Oli, Nawigatorce i innym którzy tworzą własne ozdoby, wzdycham cichutko i podziwiam

eM stwierdził, że mam sobie wybrać bardziej kobiecy prezent a wyrzynarka i tak była potrzebna do firmy

Ewka, może dasz się zaprosić do mnie na duuużą kawę? Zrobimy gwiazdy papierowe i wianki Jeśli tylko masz ochotę i czas to zapraszam bardzo!
polinka 14:17, 20 lis 2015

MirellaB napisał(a)
Paulinka czy Twoje berberysy Rocket Orange mają liście czy już nie?
U mnie dziwnie. Wszystkie kupione w tym samym miejscu, wsadzone w tym samym czasie do tej samej ziemi i jedne mają czerwone piękne listki, a inne łyse. Jak to jest u Ciebie?

Mirelka szczerze mówiąc nie wiem...ogród zobaczę w niedzielę to dam znać
polinka 14:21, 20 lis 2015

siakowa napisał(a)

hahah ja ten domek dostałam po wigilii

U mnie prezenty też by były po świętach...tylko dzięki znajomości z Panią pocztówką szczęśliwie znalazły się pod choinką w wigilię