Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 10:52, 21 cze 2018

Tulipanowiec ma bączek haa a myślałam że nie da rady bo był cięty in poprzedni sezon nie kwitł

Basilikum 12:38, 21 cze 2018

ale super, ze Tulipanowiec bedzie kwitl, ladna niespodzianka na pierwszy dzien lata
jak zwykle nam cudne widoki serwujesz
hanka_andrus 12:39, 21 cze 2018

Pokażesz tulipanowca jak zakwitnie, a teraz pytam, czy u Was też chmury się zbierają? Deszczu życzę Wam i sobie. Buźka i miłego zakończenia okresu szkolnego.
U mnie koniec 6 klasy, świadectwo muzyczne już w domu. I stopień szkoły muzycznej za nim, i awans na II stopień, w klasie kontrabasu.
Wesoło mamy jak bączek ćwiczy swe "burczenie brzęczenie". Był na początku na fortepianie, ale zbyt nerwowa Pani była, i trzeba było dzieciaka uspokoić. Teraz jest ok i średnia na świadectwie 4,9.

Miłego letniego ogrodowania, i zapytam przy okazji: pracujesz w lato?
eda 20:19, 21 cze 2018

Basilikum napisał(a)
ale super, ze Tulipanowiec bedzie kwitl, ladna niespodzianka na pierwszy dzien lata
jak zwykle nam cudne widoki serwujesz

Dziękuję Izabelka cieszymy się bardzo zobaczymy co będzie
eda 20:26, 21 cze 2018

hanka_andrus napisał(a)
Pokażesz tulipanowca jak zakwitnie, a teraz pytam, czy u Was też chmury się zbierają? Deszczu życzę Wam i sobie. Buźka i miłego zakończenia okresu szkolnego.
U mnie koniec 6 klasy, świadectwo muzyczne już w domu. I stopień szkoły muzycznej za nim, i awans na II stopień, w klasie kontrabasu.
Wesoło mamy jak bączek ćwiczy swe "burczenie brzęczenie". Był na początku na fortepianie, ale zbyt nerwowa Pani była, i trzeba było dzieciaka uspokoić. Teraz jest ok i średnia na świadectwie 4,9.

Miłego letniego ogrodowania, i zapytam przy okazji: pracujesz w lato?

Jasne że tak podzielę się z radością
Chmury ciągle lataja i wieje i deszczu było pół godziny koło 16 tej ale spokojnie i nie mocno za to jak zawiało przed 14.00 tą to połamało gdzieś akacje i światła nie miałam chyba z 4 godz teraz okej ale straszą te chmury ciągle no i zimno brrr
To Hanusia masz wytrwałego artystę w domu super widać że podoba się wnukowi muzykowanie to super że ma Twoje wsparcie i oczywiście gratulacje ogromneeee zdolny chłopak i wyniki imponujące
Hanusia wzajemnie wszystkiego miłegooo
lipiec początek mam się pobyczyć trochę koło 2 tyg.
buuuziam
eda 20:56, 21 cze 2018

Spokojnej nocy

la_estrellita 23:15, 27 cze 2018

Witaj Edo. Przysłała mnie Kasia/Bawarka, która mówi żeśmy sąsiadki. Województwo się zgadza ale kościół widoczny na zdjęciach jest mi nieznany . Ja mieszkam pod Szczecinem za Głębokim i Dobrą. Chciałam przejrzeć wątek ale tysiąc stron mnie pokonało . Obejrzałam kilka stron z początku i wizytówkę. Zobaczyłam bardzo ładny ogród. Pozdrawiam
Basilikum 16:57, 28 cze 2018

la_estrellita napisał(a)
ale tysiąc stron mnie pokonało . Obejrzałam kilka stron z początku i wizytówkę. Zobaczyłam bardzo ładny ogród. Pozdrawiam

koniec obejrzyj, ogrod jeszcze ladniejszy
hanka_andrus 18:34, 28 cze 2018

Edytko, co u Ciebie słychać? Wszystko ok?

Zapracowana jesteś pewnie, ale my Ciebie wyglądamy codziennie i cieszxymy się jak się pokażesz! Buziaki.
eda 16:08, 03 lip 2018

la_estrellita napisał(a)
Witaj Edo. Przysłała mnie Kasia/Bawarka, która mówi żeśmy sąsiadki. Województwo się zgadza ale kościół widoczny na zdjęciach jest mi nieznany . Ja mieszkam pod Szczecinem za Głębokim i Dobrą. Chciałam przejrzeć wątek ale tysiąc stron mnie pokonało . Obejrzałam kilka stron z początku i wizytówkę. Zobaczyłam bardzo ładny ogród. Pozdrawiam

Witaj Aga super ,że jesteś u mnie zapraszam zawsze
Kasia jak przygna to ni jak odmówić trza się dostosować haaa podziękuję jej

Kasik dzieeenki kochanaa

oj kochana ja jestem w stronę Pyrzyc między Barlinkiem a Pyrzycami

buziaki soryy że tyle stron haa tak same się na trzaskały miło mi że podoba ci się u mnie choć tu gdzie bliżej pogadamy na bieżąco mam nadzieję że teraz trochę więcej czasu będzie