Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 22:53, 15 maj 2018

JoannA napisał(a)
Ale piękna wiosna u Ciebie. U nas susza i rośliny walczą o przetrwanie.
W sprawie róży taty to może być objawy fitoplazmy (degeneracja liści róż).
Poczytaj to
http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=425

Dziękuję kochana za informacje szkoda róży no ale cóż taka natura buziaki machamy serdecznie a posyłam deszczyku do Ciebie ja miałam dziś burzę dwa razy przylało i zimno się zrobiło brrr
anabuko1 22:53, 15 maj 2018

Piękny ogród wiosenno- letni
I ty widzę asz sporo orlików i to sporo innych niż ja .
pozdrawiam
eda 23:14, 15 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
Piękny ogród wiosenno- letni
I ty widzę asz sporo orlików i to sporo innych niż ja .
pozdrawiam

Dziękuję bardzo mi miło na paczałam się u Ciebie cudne czosnki i wszystko i hosty wiadomo i ten nieziemski delikatny powojnik mmmm a wiesz orliki do mnie same przyszły i co sezon inny kolor dochodzi niż miałam wcześniej cieszy mnie to bardzo hhaa buziam
hanka_andrus 21:38, 18 maj 2018

Edytko, Świętujesz już czy masz robotę na sobotę?
Ogród u rodziców jest bardzo klimatyczny. Ale i Twojemu nic nie brakuje. Masz dobrych nauczycieli. Pozdrawiam
Kasiek 22:26, 20 maj 2018

Zajrzalam w znajome, i jak widze, nieznajome, ale rowniez piekne zakatki Edytko, wszystko masz takie piekne, az milo popatrzec Pozdrawiam cieplutko
anabuko1 22:51, 20 maj 2018

O to fajnie,że orliki, do ciebie przyszły.
One takie piękne, i wszędzie pasują
hanka_andrus 08:01, 24 maj 2018

Edytko, wysiewałaś arbuzy? Moje po wysianiu do doniczek zastrajkowały. Miałam 5 nasion. Miesiąc stały i nic. Opróżniłam doniczkę pod szkło między pomidory, I patrz Pani! Skiełkowały 3 szt. Czy muszę je zostawić w ziemi, czy przepikować do mniejszego pojemnika, a potem do gruntu?

Napisz co z Twoimi?
eda 22:30, 24 maj 2018

hanka_andrus napisał(a)
Edytko, wysiewałaś arbuzy? Moje po wysianiu do doniczek zastrajkowały. Miałam 5 nasion. Miesiąc stały i nic. Opróżniłam doniczkę pod szkło między pomidory, I patrz Pani! Skiełkowały 3 szt. Czy muszę je zostawić w ziemi, czy przepikować do mniejszego pojemnika, a potem do gruntu?

Napisz co z Twoimi?

Hanus sluchaj ja wyraktykowalam że od razu do gruntu bo są silniejsze nie lubią przenoszenia i pojemników i na słońcu koniecznie i podlewamy i obrywamy częściowo kwiaty by dużo ich nie było z telefonu tak szybko piszę wybacz buuziczkija dopiero tydzień jak posialam jeszcze nie weszły bo sucho podlewam zobaczymy
eda 22:34, 24 maj 2018

Kasiek napisał(a)
Zajrzalam w znajome, i jak widze, nieznajome, ale rowniez piekne zakatki Edytko, wszystko masz takie piekne, az milo popatrzec Pozdrawiam cieplutko

Kochana jesteś ❤❤❤
eda 22:36, 24 maj 2018

anabuko1 napisał(a)
O to fajnie,że orliki, do ciebie przyszły.
One takie piękne, i wszędzie pasują

No baaardzo je lubię ❤tylko że coś im liście znów podjada pewnie slimory buziolki