Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

ElzbietaFranka 00:29, 06 lut 2025

eda napisał(a)
Budleja i zawilec takie słodkie połączenie

Też mam dużo zawilców białych i różowych. Białe wyższe, różowe niższe. U mnie zawilce po całym ogrodzie tu kepa tam 2 kępki i właściwie ich specjalnie nie widać. Więc w tym roku wszystkie kwiaty grupuje robię kępy.
Musi być efekt. Już mam na tyle bylin, że obsadzać swoimi, ale wszystko w kępach.
Mam też dużo zawilców wiosennych białe, różowe, niebieskie i granatowe. Wszystkie bardzo lubię są bezproblemowe.
Kordina 01:40, 06 lut 2025

Blue Girl - przepiękna! Zapisuje w moim kajeciku, tzn folderze
eda 10:46, 06 lut 2025

ElzbietaFranka napisał(a)

Też mam dużo zawilców białych i różowych. Białe wyższe, różowe niższe. U mnie zawilce po całym ogrodzie tu kepa tam 2 kępki i właściwie ich specjalnie nie widać. Więc w tym roku wszystkie kwiaty grupuje robię kępy.
Musi być efekt. Już mam na tyle bylin, że obsadzać swoimi, ale wszystko w kępach.
Mam też dużo zawilców wiosennych białe, różowe, niebieskie i granatowe. Wszystkie bardzo lubię są bezproblemowe.

Ojej to cudownie uwielbiam je Ben jest japoński wysoki duże liście mam też białego wiosennego cudna biel. Zrób proszę u siebie jakie kolorki masz podglądamy a,ja poszukam fot białego ja sadziłam w Kępie ale jak zaczęły się rozrastać to zostawiłam tak i rosną w jednym miejscu białe też są w kupie razem ale taki zagonek
eda 10:51, 06 lut 2025

Kordina napisał(a)
Blue Girl - przepiękna! Zapisuje w moim kajeciku, tzn folderze

Cieszę się,że ci się podoba mam nadzieję, że nazwa dobra .
eda 23:32, 06 lut 2025

Biały wiosenny zawilec ...

a ten zakwitł mi niedawno zanim jeszcze pokazały się ranniki takie anomalia miałam fotkę w śniegu ale nie mogę znaleźć

eda 23:34, 06 lut 2025

Zawilec w styczniu spokojnej nocy...

hankaandrus_44 12:20, 07 lut 2025

Pozdrawiam z przymrożonego nad morza. Dobrze, że je mam, zatrzymuje trochę mrozu, w zamian oddaje mgły. Coś za coś.

Edytko, piękne fotki, widać ekspresję, a nie wystudiowane kadry, Udanego sezonu,
eda 14:48, 07 lut 2025

hankaandrus_44 napisał(a)
Pozdrawiam z przymrożonego nad morza. Dobrze, że je mam, zatrzymuje trochę mrozu, w zamian oddaje mgły. Coś za coś.

Edytko, piękne fotki, widać ekspresję, a nie wystudiowane kadry, Udanego sezonu,

Oj tak morze chroni nas jak morze wczoraj mgła dziś przyprószył śnieg lekko i znikł ale za to przyozdobił trawy pięknie na chwilę
Masz rację u mnie natura z naciskiem na naturalna
Wiem trzaskam i co innego mam w głowie cieszę się że mnie rozumiesz macham serdecznie

eda 14:55, 07 lut 2025

eda 15:03, 07 lut 2025

Magnolia Ricky na razie spokojna zyskała miejsce po wykopywaniu szpaleru derenia i omieg usunięty bardzo ją obrastał i na pewno zabierał wodę bo magnolia rośnie w chodniku jak w donicy , Omieg mam jeszcze w innym miejscu także spoko