Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

jotka 15:24, 25 kwi 2014

Pozdrawiam i podziwiam taras
malgorzata_s... 15:32, 25 kwi 2014

Piękne zadaszenie Może ja też w końcu kiedyś zadaszę taras Pozdrawiam weekendowo Edytko
eda 16:40, 25 kwi 2014

Witajcie dziewczynki jak miło że jesteście Hanuś,Grembosiu,Kasiu,Atenko,Nati,Marcia,Kasiu,Elu ,Jolu ,Gosiu mam nadzieje że nie pominęłam nikogo Kasiu eMmuśia chwalę cały czas bo inaczej nic by nie zrobił bo zarobiony
Zadaszenie stopniowo było robione i finał na razie to pleksa zadymiona ( i jeszcze jakoś to się nazywa a ondulina przeźroczysta) bo za ciemno bym w domu miała a teraz super polecam na tarasie widno i słońce nie przypala
Ale jestem zaaadowolona później dojdą kwiatki z donicami wiszącymi i będzie pachnąco na kratkę dałam na razie od Nati pnącze i czekam na nie
Buźiaki dziewczyny

jotka 16:47, 25 kwi 2014

Chwalenie najlepszą formą dopingu
hanka_andrus 19:37, 25 kwi 2014

Potwierdzam za Jolą. Jest pięknie i praktycznie.
Żałuję, że bliżej nie mieszkacie, bo bym wypożyczyła Twojego Emusia do pracy przy podobnym tarasie u mnie. Zdolna bestia z Emusia.
Mam nadzieję, że uda się kiedyś urządzić kawkę na tym tarasiku.
gierczusia 20:42, 25 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
Potwierdzam za Jolą. Jest pięknie i praktycznie.
Żałuję, że bliżej nie mieszkacie, bo bym wypożyczyła Twojego Emusia do pracy przy podobnym tarasie u mnie. Zdolna bestia z Emusia.
Mam nadzieję, że uda się kiedyś urządzić kawkę na tym tarasiku.
a to tak lizing czy tam " darmowe użyczenie " jest możliwe ??.....

Bożeszz , ja mam nadzieję ,że jak Twój eMuś czyta to ma poczucie humoru
Nati 21:02, 25 kwi 2014

fajnie wyszło,a odnośnie tunbergii to muszę podrzucić więcej bo kratka duża a u mnie plątanina na oknie za duzo tego i nikt nie chce mi odpowiedzieć czy mogę to już na dwór wystawić, a ty wysadziłaś już?
Karolinek 21:15, 25 kwi 2014

Edytko, bardzo pracowicie u Ciebie. Będziesz miała teraz przedłużenie domu i zawsze, mimo deszczu będzie można posiedzieć na tarasie i podziwiać ogród
Piękne tulipany posadziłaś.Pozdrowienia przesyłam!
eda 22:54, 25 kwi 2014

Hej dziewczyny lubią drewno żeby nie powiedzieć brązowe ha ha
Pochwały przeczytałam Emmuśiowi ale urósł

Jolcia - masz racje z chwaleniem bo czekam jeszcze na jedną doniczkę drewnianą i będę zaaadowolona już prawie całkiem ha ha trzeba zawsze zostawić coś na później ha ha

Hanuś - na pewno jakby było bliżej to miałabyś zadaszenie w trymiga jemu tylko dać materiał i już zrobione Pochwały przekazane kawka herbatka marzy mi się od dawna trzeba pomyśleć na serio

Elcia - darmo nie oddam musi być coś za coś ha ha

Nati - kochana ja już wsadziłam do ziemi bo w inspekcie zaczęły liście robić się białawe od słońca no to siup już, ciągle zapominam nazwę Tunbergia ładnie , możesz dla mnie wykopać a wejgele jeszcze masz czy już wydałaś?

Karolinko fajnie że jesteś no ja tez się cieszę dziś siedziałam chwilę na herbatce i super dobry pomysł z przeźroczystym dachem nie jest ciemno i nie razi słońce bo kolor odymiony ,tulipany z jesieni wsadzone zobaczymy jak się spiszą za rok bo ja z tych co nie lubia wykopywać fajne masz racje

Pozdrówka zostawiam i miłej nocki życzę

Kasiek 22:58, 25 kwi 2014

Dobranoc Edytko, kolorowych snow i jutro...pieknego sloneczka