Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 13:36, 20 paź 2014

Monisia masakra deszcz się uwzioł na mnie całą noc lało ranek w miarę ale deszcz wisiał na szczęście szybko kijki i znów leeeeje mżawką i po słońcu pewnie potrwa to parę dni dawać mi tu słońce plissss

Ewcia już ładuję moją woooodę i wysyłam do ciebie szybka dostawa leci łapppppp słońca niet choć ciepło cyknęłam różyczki bo pewnie zdechną

Marcia i wzajemnie dziękuję przyda się bo lenia mam przez ten deszcz cieszę się że u ciebie pogoda

Yolcia dziękuję odpozdrawiam serdecznie ale ciapowo buziaki
eda 13:47, 20 paź 2014

Ta ciemniejsza całkiem inny kształt przybrała niż zawsze podoba mi się

eda 13:49, 20 paź 2014

trawencja

eda 13:50, 20 paź 2014

eda 14:32, 20 paź 2014

Takiego robala ganiałam wieczorem i rano też jednego trachłam Lenka bardzo puchnie jak ją coś ugryzie od niedawna tak ma i muszę polować choć siatki są to i tak są paskudy Niby to mucha komar tylko że brązowy

hanka_andrus 14:37, 20 paź 2014

Uciekają przed zimnem do zabudowań, nie cierpię much! A ta jakaś zmutowana, skrzydła ogromne w stosunku do tułowia. U mnie słonecvzko już wyjrzało, ale na długo to? Trzeba korzystać, lecę z psem na przewietrzenie.
gierczusia 20:01, 20 paź 2014

Jeżiszzzz , jak mnie śię imię Lena podoba ... I jeszcze Antonina .. Achhhhh..a ja faceta mam

Biedulka ma takie uczulenie ??.. To ja Ci współczuję..ależ masz pilnowanie i ile stresu niepotrzebnego.... Czy takie coś kiedyś mija ???

Mam nadzieję źe tak

Ściskam Edziu

Ps..robal paskudny .. Bleeeeee
Ewkakonewka 20:44, 20 paź 2014

Ha róże znowu w diamentach A ten tygrys co się tam na kwiatki czai po cichu? Woda nie doleciała Muchy mnie denerwują, a komary gryzą okrutnie, jeden plus zimy to ich brak Jak Lenkę chronić jak pełno tego, oby wyrosła. Macham
eda 21:30, 20 paź 2014

no może przesadziłam z uczuleniem ale gdy ją coś dziabnie robi się gula taka twarda i przez tydzień trzyma i jest takie nieszczęście że zawsze w twarz wtedy wygląda jakby miała podbite oczy albo nagle dwa guzy na czole wtedy przykładam na noc jak śpi opatrunek z spirytusu na bursztynie po tym opuchlizna zchodzi i musi brać przez parę dni cleratine odczulający także mordobicie musi być tych robali

Hanuś to sącwaniaki wchodzą gdy drzwi uchylone cieszę się że masz choć trochę pogody Pewnie piesio zadowolony ze spacerku u mnie wygląda że będzie często przekrapiać buziaki

Elcia mi Lena też przypadła ale zaczęło sie od Mileny eMusiowi nie podobał się początek ja uparłam się że musi być chociaż końcówka no i została Lena i jest starszy Mateusz a robal wstrętny bllle buziaki

Ewcia u mnie bez diamentów nie idzie nijak zrobić ciągle obecne ha ha żeby chociaż materialne były hi hi też się modlę żeby minęło udręka normalnie ale wcześniej tak nie puchła tylko że w to lato to pobiła rekord ukońszeń przez osy i przypuszczam że zostawiło to ślad w taki sposób miara się przebrała i o tak teraz reaguje testy robiłam niby nie jest uczulona na nic buziaki

spokojnej nocki dziewczynki
Kwiatuch dla Was

hanka_andrus 22:52, 20 paź 2014

I dla Ciebie też spokojnego odpoczynku.Buźka.