Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Ewkakonewka 19:10, 22 paź 2014

eda napisał(a)
I znów się rozbrykałam aparat trzeba mi zabrać i komórkę też ha ha
Pozdrawiam Was kochane serdecznie

Wow znowu to zrobiłaś Cudowne No jak Ci zabrać, jak? Nie wolno!!! Ale, ale nie kichałaś Ty czasem? Trudno w domu wysiedzieć co?
eda 21:06, 22 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Ale ładnie kolorowo u Ciebie!

U nas zimno, leje...i te przymrozki zapowiadane...koniec z daliami będzie

Tak Kasiu będzie paskudnie z przymrozkami u mnie ciapa najlepsze że pogodę oglądałam i mówili że u mnie drogi dobre uśmiałam się o cały czas mży i błoto i ślizgo no i zapowiadają że najcieplej kłamią ja już kicham i o mówią że weekend słoneczny zobaczymy buziaki
eda 21:08, 22 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Wow znowu to zrobiłaś Cudowne No jak Ci zabrać, jak? Nie wolno!!! Ale, ale nie kichałaś Ty czasem? Trudno w domu wysiedzieć co?

Tak ja to fioła mam i byłam przy ciemiernikach i one też puszczają pączki ciekawe czy się im uda bo jak się utopią to nic nie będzie i kicham kicham paaa idę do wyra
EPODLAS 23:23, 22 paź 2014

Dzięki za zostawiane u mnie buziaczki i swoje zostawiam u ciebie
barbara_kraj... 00:11, 23 paź 2014

Edytko, głowa do góry, dzięki skandynawskiemu wyżowi słońce od jutra mieć będziesz!
Ubieraj się ciepło, bo ma być chłodno.
Roślinki w kroplach deszczu interesujące
Ogrodeczek 12:04, 23 paź 2014

Jesień cudna!! U Ciebie Edziu nawet jak pada jest pięknie!!!

Kociaki słodziaki fantastyczne, uwielbiam wspaniała fuksja co za kolory ta z fioletem jest obłędna .. trójsklepka oryginalna i taka elegancka jak zawsze bardzo podoba mi się u Ciebie lubię roślinki w Pani obiektywie Pani fotograf

Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 20:41, 23 paź 2014

Zwłoki muchy mutanta obejrzałam.. nie mam uczulenia, ale też nie cierpię robali ..
Ewkakonewka 22:26, 23 paź 2014

eda napisał(a)

Tak ja to fioła mam i byłam przy ciemiernikach i one też puszczają pączki ciekawe czy się im uda bo jak się utopią to nic nie będzie i kicham kicham paaa idę do wyra

Nie utopią się śnieg je przysypie hihihi
Jak tam kichasz ciągle? Zdrówka Kochana, wygrzewaj się nie kombinuj
23:40, 23 paź 2014
Piękne fotki, sumak chyba jest najpiękniejszy właśnie teraz. Zimno u mnie, ręce grabiały, jak dziś trułam mączlika i pieliłam.
eda 21:52, 24 paź 2014

Aniu super że jesteś byłam u Ciebie oczami

Basiu marznę ale jestem cierpliwa myślę że się doczekam dziękuję

Małgosiu dziękuję kochana dziś siedziałam w domu nie biegałam straszny ziąb normalnie rękawiczki zakładać klona przykryłam cieniówką i doniczkowe przy domu cieszę się że mnie odwiedzasz zapraszam zawsze

Aniu Mi sekcji nie było ha ha tylko polowanie

Ewcia śniegu nie nie jeszcze nie słoneczko ma być tak tak siedzę w domku naet kijki odmówiłam łeee buziaki

Monisia tak sumak to podziwiania zawsze fotek mu na robię warto go mieć komary odstrasza czytałam napracowałaś się pij cytrynkę bo będziesz kichać jak ja

Buziaki dziewczynki idę na kakałko miłego weekendu nawet jak będzie zimny