Dla tego ludzie się ze mnie śmieją ze ja ciągle siedzę i focę a nic nie widać żebym przesadziła czy zmieniła na rabacie a ona nawet na drugi dzień inaczej wygląda
Malinki to te późniejsze właściwie to jak na razie to idą na pniu jak wpada Lenka z koleżanką jeszcze nic nie robiłam teraz zimno to zostały na krzaku wyjdzie słoneczko to muszę pozbierać rzeczywiście jest ich coraz więcej
Szkoda koliberka co cóż
tak kocham róże a właściwie wszystko kocham
Buziolki Kasiu i miłego
ja patrzyłam,jak byłam po warzywka na rosołek, że u mnie malin też znów sporo, więc chyba jeszcze soków narobię, na zimę jak znalazł!
Tobie też miłego tygodnia
Hej Edzia Dużo róż u Ciebie kwitnie, moje jakieś leniwe. Odpoczywają teraz wszystkie po suszy, ale ciągle pada ostatnio dla odmiany to może ruszą jeszcze na chwilkę Miłego dnia
Alu Ewcia no jesteś jak tam wyrobiłaś siem ?
róże tylko trzy kwitną tą pomarańczową zrobiłam wystawę dla Kasi bawarki chciałyśmy sobie popatrzeć na foty z trzech chyba lat jak kwitnie i jak się zmienia ciągle jest inna
Teraz kwitnie czerwona róż jasny a zapąkowała ta sina i żółta słabo w tamtym roku to był szał Twoje jeszcze zakwitną zobaczysz jeszcze nie zima
Miłego