Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 20:40, 27 paź 2015

Ewcia dzięki serdeczne
wieczorkiem fociłam bo jak skończyliśmy to głupio było latać z aparatem i tak musiałam się ukrywać hi hi

Ale ślicznotka Twa różyczka dziękować
eda 20:41, 27 paź 2015

przyznam ze wieczorem już ciary przechodzą a ja zmarzluch się zrobiłam
hanka_andrus 20:41, 27 paź 2015

Gratki na 6 setek! Konkurencję proboszczowi robisz, i to jaką! U niego same kamienie, a u ciebie sama natura! Fajowsko! Kolory superaśne, a jak jeszcze trawki dojdą to już będzie totalny odlot!
eda 20:46, 27 paź 2015

Hanusia myślałam że juz śpisz ja tak cichuteńko...a tu masz złapałaś mnie
Dziękuję serdecznie proboszcz urzęduje dalej w drugiej wsi a powiem Ci że kamienie z tej strony a za murem ładne nasadzenia som

Oj chciałabym te trawy ale zobaczymy będą jakie będą aby były to będzie fajnie cieszę się z Tobą
anabuko1 20:47, 27 paź 2015

Ale masz fajny widoczek
nowa rabata -zarys , super!!To się napracowałaś.Ale będzie co podziwiać i dla nas i z ulicy
kolorki jesieni- cudne
eda 20:52, 27 paź 2015

Aniu dzięki dzięki jesień jednak ma swoje uroki choć to zapowiedź gołości dla tego zielone też trza sadzić ...ja to już nie mam gdzie i trawę wybieram będzie mniej koszenia pewnie dojdzie do tego że wyjdzie jeden plac nasadzeń ale póki co to krok po kroku hi hi

Ewkakonewka 21:00, 27 paź 2015

Edzia może nam pokażesz kiedyś nasadzenia proboszcza? Zawsze ciekawe jest to co za płotem huhuhuhu
LewOgrodowy 21:33, 27 paź 2015

Edka, ładną masz tą irgę. Ma chyba takie drobne, gęste listeczki? Znasz może jej nazwę? Ja mam trochę inną, mniej dekoracyjną. Potrzebuję coś gęstego zimozielonego, żeby przykryć brzydką klapę. Opadają jej liście? Moja chyba trochę żółknie i brązowieje.
No i gratulacje na 600 stron, nie obejrzysz się i będzie tysiak!

eda 23:29, 27 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Edzia może nam pokażesz kiedyś nasadzenia proboszcza? Zawsze ciekawe jest to co za płotem huhuhuhu

pewnie że tak ale to nie on tam dba i pielęgnuje są takie fajne panie i po trochę inni mieszkańcy przy kolejce sprzątania wracając to panie dbają a my wszyscy się składamy na zakup roślinek i pani ze szkółki też podarowała parę roślinek i pracownicy doglądają obcinają jest skromnie ale ładnie zrobię sesję pewnie
Sebek 23:33, 27 paź 2015

Miejsce na nowe rośliny zawsze się znajdzie - czy to kosztem trawnika czy innych roślin Ja na szczęście sobie w większości ustaliłem ramy z kostki brukowej to mnie jakoś ograniczają

Sesja u proboszcza? czemu nie?