Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:33, 19 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Z tych prozaicznych powodów dali, mieczykó i kan już nie sadzę.... Zostałam wierna tylko tulipanom

Madżenko...kanny w zeszłym roku z premedytacją zostawiłam i nie ma

Lubie dalie, długo i obficie kwitną, prędzej z mieczyków zrezygnuję, ale jeszcze nie teraz Tulipany po zimie tak cieszą...no cóż...bez pracy nie ma...
Kindzia 09:33, 19 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Mieszkanie już zaklepane tylko trzeba trochę ulepszeń dodać, a do uczelni nie ma tak daleko, da radę...o to się nie martwię, no niestety na kawalerkę nie byłoby mnie stać absolutnie....no chyba, że dzisiejsze 12 "baniek" w totku będzie moje...o ile zagram....kolejka super sprawa dla tych, którzy na uczelnię kawał drogi mają

Zagrałaś? Wygrałaś? Pochwal się po cichutku
Kindzia 09:37, 19 lip 2013

Evchen napisał(a)
Wcale się nie dziwię, że się oprzeć nie mogłaś.. Leliji różowej Ja już sama nie wiem, które mi się bardziej podobają - białe czy różowe, a może nawet bordowe Madżenka pochwaliła, że ładny kontrast mam z bordową leliją..... więc może i bordo zostanie

Mnie się różowe bardzo podobają, najbardziej. Jeszcze białe na drugim miejscu
I zapach ...zniewalający
Ciekawe, czy następne jakieś się rozwinęły...Pachnidełka
Ta moja wazonowo-domowa dopiero drugi kwiat zaczęła rozwijać, już tydzień prawie stoi Przynajmniej jeszcze na tydzień mi starczy
Kindzia 09:38, 19 lip 2013

Evchen napisał(a)

Sama prawda i tylko prawda prawdziwa... malwy też mam bordowe

Ewciu do białego wszystko pasuje, a im bardziej kolorowe, ciemniejsze, to kontrast lepszy. Ja i tak Cię podziwiam za konsekwencję.
Kindzia 09:47, 19 lip 2013

Rano brukarze po klucze byli, będą odwodnienie przy różach przedłużać. Jeżeli dzisiaj skończą, będę mogła ziemię im uzupełnić już po raz ostatni i do końca je wyplewić. Na jakiś czas chociaż z nimi spokój będzie.
Zresztą plany mam ambitne na ten weekend, wreszcie w sobotę ma nie padać
JulkAd 12:33, 19 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Zagrałaś? Wygrałaś? Pochwal się po cichutku

Zagrałam, ale wiesz, że jeszcze nie sprawdziłam....oczekiwanie mnie bardziej bawi niż późniejsze rozczarowanie....
....tapety....hmmm, też powoli odchodziliśmy od takowych, chociaż teraz są naprawdę śliczne, ale gładź i farba to zdecydowanie tańszy duet od tapet....buziam i miłego weekendu życzę i w końcu słonka
gierczusia 19:57, 19 lip 2013

Kasieńka tam pewnie gra rolę Tytana Pracy .. Dorrrrwała się wreszcie do tych swoich chwaściorów , deszczysko nie pada , więc Kobita jest w swoim żywiole ...

Kasieńko .. Ja mam nadzieję ,że Ty się tam zajedziesz
gierczusia 19:58, 19 lip 2013

Zielonkawy beż .. Hmmmmmmm

Niemożliwa jesteś

Buziole
bociek 20:06, 19 lip 2013

Hej, pewnie chwasciory fruwaja w powietrzu. Kasia wpadla na rabaty jak ten diabel tasmanski A u mnie zabrali slonce
Kindzia 22:02, 19 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Zagrałam, ale wiesz, że jeszcze nie sprawdziłam....oczekiwanie mnie bardziej bawi niż późniejsze rozczarowanie....
....tapety....hmmm, też powoli odchodziliśmy od takowych, chociaż teraz są naprawdę śliczne, ale gładź i farba to zdecydowanie tańszy duet od tapet....buziam i miłego weekendu życzę i w końcu słonka

Dlaczego zakładasz od razu, że rozczarowanie...a nóż, widelec???
Duuużo tańszy duecik, ale te bałagan przy gładziach...trza się przemóc
Dzisiaj świeciło Słonko na czerwono zaszło, jest szansa na jutro