Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 11:24, 02 sie 2013

Urlopem to siem trza radować ... Potem znów wskoczysz w ten kierat i po tygodniu zapomnisz ,żeś była na urlopie ... Ale teraz urlopikkk hurrraaa ... Poproszę dwa podskoki z radości )
gierczusia 11:39, 02 sie 2013

Kaśka .. Mozgę możesz posadzić do donic z odciętym dnem..już nigdzie się ńie rozejdą i będą tworzyć piękną paskowaną kolumnę .. I szybko strtują wiosną
Milka 12:55, 02 sie 2013

Kasiu, jakoś te maki u Alinki przegapiłam, jak masz foto, wrzuć
dajana 13:26, 02 sie 2013

Kindziu ja od rana wyrywkowo do ciebie zaglądam W pierwszej czesci tez byłam ale ze wzgledu że jestem w pracy i mam tradycyjnie bilans, czasu mało .Obiecuje wpaśc na dłuzej bo ogród masz sliczniutki .Nic sie nie martw jeszcze wielokrotnie sobie porozmawiamy To był mój pierwszy wyjazd ale z pewnoscią nie ostatni .dziekuje za miłe słowa .Oczywiscie pozdrawiam serdecznie
Kindzia 16:54, 02 sie 2013

atena35 napisał(a)

Potwierdzam, też kupowałam w tym samym sklepie.

Dużo planów na weekend widzę - jak u mnie.
Podobno ukropy mają być, ciekawe ile da się wyrobić
Kasiu, nie stresuj się urlopem, co ty???? Dzikuska jakaś

Już nie będzie tak intensywnie...zaraz napiszę Tosiu dlaczego.

Do urlopu jeszcze półtora tygodnia i roboty mam w bród w pracy Na razie nie myślę

Wolałabym 25 stopni...
Kindzia 16:55, 02 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Urlopem to siem trza radować ... Potem znów wskoczysz w ten kierat i po tygodniu zapomnisz ,żeś była na urlopie ... Ale teraz urlopikkk hurrraaa ... Poproszę dwa podskoki z radości )

To prawda
Na życzenie...trzy były
Kindzia 16:57, 02 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Kaśka .. Mozgę możesz posadzić do donic z odciętym dnem..już nigdzie się ńie rozejdą i będą tworzyć piękną paskowaną kolumnę .. I szybko strtują wiosną

No widzisz...nie przyszło mi do głowy...ale czy tak, czy tak kopać trzeba
Bo ładne są, widać je z daleka i szeleszczą
Kindzia 16:58, 02 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, jakoś te maki u Alinki przegapiłam, jak masz foto, wrzuć

Ja nie mam Irenko, ale na wątku spotkaniowym widziałam...jak znajdę, to Ci namiar podam.
Kindzia 17:03, 02 sie 2013

dajana napisał(a)
Kindziu ja od rana wyrywkowo do ciebie zaglądam W pierwszej czesci tez byłam ale ze wzgledu że jestem w pracy i mam tradycyjnie bilans, czasu mało .Obiecuje wpaśc na dłuzej bo ogród masz sliczniutki .Nic sie nie martw jeszcze wielokrotnie sobie porozmawiamy To był mój pierwszy wyjazd ale z pewnoscią nie ostatni .dziekuje za miłe słowa .Oczywiscie pozdrawiam serdecznie

Dajanko...miła jesteś Dziewczyna i w realu, i tu
To pierwsze Twoje było? No tak, na pierwszym człowiek trochę onieśmielony, potem coraz lepiej
Nie mogliśmy się nagadać...dużo nas było i ja też wiele osób nie znam...do tej pory. Wszystko przed nami

Ja też z księgowości...dlaczego teraz bilans? Taki macie rok obrotowy?

Mój ogród w budowie dopiero, ale pracuję nad tym Ale takie słowa zawsze miło usłyszeć

Ode mnie też buziolki
Kindzia 17:12, 02 sie 2013

I meldunek trawowy...przyszły dzisiaj, miały wczoraj być Zdechłe jak nie wiem co!!!! Zaparzone, pogniecione, widać, że rzucali paczką, coś ciężkiego bardzo też ją przygnieść musiało...
Nie ma dziwne - tyle w transporcie. Spisaliśmy protokół. Rozmawiałam z P.Surowińską (zresztą cały czas super kontakt) i mam zdecydować czy kasa na konto, czy wyśle trawy jeszcze raz...Poczekamy aż upały zelżeją, może na ten mój urlop będzie dobrze? Paczka przed urlopem zaraz i posadzę sobie spokojnie,podlewać będę systematycznie...Chyba na to się zdecyduję...jak myślicie?

Całkiem tak źle nie jest, mam co sadzić jutro o świcie Jeżówki i włosista Bronze czeka (gratisek)

Potem basen tylko zostaje...nic się nie da robić na roli przy takich temperaturach. Chociaż jeszcze w zeszłym roku miałam taką szajbę...
Człowiek mądrzeje na starość!