Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

anna_g 18:22, 02 sie 2013

Kasia - ja widzem, że znowu nowy image Tyż pikny jest a nawet pikniejszy

Mam wrażenie że urlop w ksiegowości to zawsze jest "nie w porę" - bo jak nie dochodowy, to vat, a to wypałaty, a to zus-y i zawsze albo trza się spieszyć do przodu albo do tyłu... Ja mam zawsze urlop od mniej więcej 20-tego a że w tym roku tylko tydzień biorę to sobie wzięlam urlop "na raty" i przychodzę wcześniej do domu... Niby tylko dwie godziny a to zupełnie inaczej - dzisiaj już zdążyłam obrobić "przechowalnik" i warzywnik - oj trzeba im trzeba było... Przejrzało Zaraz lecę sprzątać chałupę żeby jutro mieć trochę luzu...
Kasia czekam na te majtkowe... Może mi się dzisiaj uda pooglądać bylinową stronkę dokładniej - baaardzo mi się chce jeżówek... na razie tylko nie ma gdzie sadzić bo w miejsce gdzie być mają jednoroczne szaleją jeszcze Do kiedy się sadzi jeżówki ???

Miłego weekenda Kindzia Buziole
TheMagda 18:23, 02 sie 2013

Świetny awatarek prze Pani
Bogdzia 18:24, 02 sie 2013

Widzę ze masz nowy avatarek taki wypoczynkowy więc odpoczynku w tym upale który ma byc życze.
anna_g 18:30, 02 sie 2013

Kindzia napisał(a)
I meldunek trawowy...przyszły dzisiaj, miały wczoraj być Zdechłe jak nie wiem co!!!! Zaparzone, pogniecione, widać, że rzucali paczką, coś ciężkiego bardzo też ją przygnieść musiało...
Nie ma dziwne - tyle w transporcie. Spisaliśmy protokół. Rozmawiałam z P.Surowińską (zresztą cały czas super kontakt) i mam zdecydować czy kasa na konto, czy wyśle trawy jeszcze raz...Poczekamy aż upały zelżeją, może na ten mój urlop będzie dobrze? Paczka przed urlopem zaraz i posadzę sobie spokojnie,podlewać będę systematycznie...Chyba na to się zdecyduję...jak myślicie?

Całkiem tak źle nie jest, mam co sadzić jutro o świcie Jeżówki i włosista Bronze czeka (gratisek)

Potem basen tylko zostaje...nic się nie da robić na roli przy takich temperaturach. Chociaż jeszcze w zeszłym roku miałam taką szajbę...
Człowiek mądrzeje na starość!

Ja bym się tak zdecydowała, skoro już były kupione i kasa na nie przeznaczona to tak właśnie bym wybrała
gierczusia 21:42, 02 sie 2013

Na jaką starość Kaśka ??... Stare to my będziemy koło setki

Aaaa... Bier te nowe trawy , co się będziesz zdechlakami martwić
Dasia 21:47, 02 sie 2013

Kindzia dziękuje za namiar na sklep. Już poszło zamówienie
Gabrysia_ 22:30, 02 sie 2013

Kasiu...no wreszcie avatarek z twoim wizerunkiem...nie żeby kwiatki brzydkie były
Moja kosiarka też oddana,protokół spisany...ech!...firmy kurierskie!
Ciekawa jestem zakupów
ewsyg 23:01, 02 sie 2013

Widzę, że o jeżówkach rozprawiacie. Mnie na nie wzięło bardzo, to moja nowa miłość.
Pozwolisz Kasiu to Ci kilka z moich podrzucę

Raspberry Truffle

Pink Double Delight

Secret Joy

Hot Papaya

ewsyg 23:09, 02 sie 2013

MARMALADE

Coconut Lime

Fajnie Ci, huśtasz się na tej huśtawce.
Mala_Mi 12:06, 03 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Na jaką starość Kaśka ??... Stare to my będziemy koło setki