Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 18:30, 28 paź 2013

Kasik napisał(a)
Masz racje Kasiu.

U mnie wszystko pomarzło, co miało więcej wody w listkach i płatkach, a że ogród młody i przestrzenni dużo, to dziś tylko suszki i badylki.

Szkoda...jeszcze by mogło cieszyć. Mój ogród też bardzo młody Kasiu i pewnie dlatego też go tak ogołociło.
Ale też się doczekamy dojrzałych ogrodów
malgorzata_s... 18:31, 28 paź 2013

Buziaczki Kasiu. Ja w sobotę tyrałam u wujaszka. Pod koniec dnia już nie mogłam nic w dłonie złapać. Mój Krzyś kręgosłup czuje do dziś, wycinał suche drzewka owocowe
Kindzia 18:33, 28 paź 2013

Trawka zielona, przyzwoicie wygląda

jesień widać już...

Kasik 18:36, 28 paź 2013

Widzę, że tniesz tuje.
Ja jestem na etapie decyzji o ich cieciu na wiosnę. Napisz jak często je przycinasz, i jaki to gatunek?
Kindzia 18:38, 28 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaczki Kasiu. Ja w sobotę tyrałam u wujaszka. Pod koniec dnia już nie mogłam nic w dłonie złapać. Mój Krzyś kręgosłup czuje do dziś, wycinał suche drzewka owocowe

To nieźle sobie daliście czadu...Już niedługo się skończy. Na razie cieszymy się z pięknej pogody, trzeba wykorzystać
Po Twoim telefonie w sobotę, jak wróciliśmy, też poszłam sprzątać do ogrodu. Kubuś bawił się z dziećmi sąsiadów, to miałam spokój. Potem jeszcze u gospodarza z nim byliśmy, urodziło się cielątko, dziecko miało frajdę, w mieście tego nie zobaczy
Zresztą bardzo intensywne były dla mnie te dni, wczoraj padłam przed 22...
Kindzia 18:42, 28 paź 2013

Kasik napisał(a)
Widzę, że tniesz tuje.
Ja jestem na etapie decyzji o ich cieciu na wiosnę. Napisz jak często je przycinasz, i jaki to gatunek?

Cięliśmy pierwszy raz w tym roku, w czerwcu. Za radą Szefowej i w pionie, i w poziomie. Nie będą włazić za bardzo na rabaty i zagęszczą się ładniutko. To occidentalis Aurescens.
W przyszłym roku pewnie znowu trzeba będzie
boguslawa_ma... 18:47, 28 paź 2013

Kasiu fajnie że już jesteś i że wszystko wrócilo do normyPozdrawiam
Kindzia 19:41, 28 paź 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu fajnie że już jesteś i że wszystko wrócilo do normyPozdrawiam

Nie jest tak samo...ale życie toczy się dalej, sama wiesz...
Jak się obrobię w pracy musimy się spotkać na pogaduchy...na razie mam taki młyn w robocie, że wracam i padam na mordkę...
malgorzata_s... 19:47, 28 paź 2013

Wiem Kasiu jak taki maluch może wymęczyć. Milion pytań a myśli zajęte czym innym ale jak malca ignorować. Nie da się trza robić minę wesołą Może teraz troszkę odpoczniesz. Ściskam Was mocno.
Kindzia 19:55, 28 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wiem Kasiu jak taki maluch może wymęczyć. Milion pytań a myśli zajęte czym innym ale jak malca ignorować. Nie da się trza robić minę wesołą Może teraz troszkę odpoczniesz. Ściskam Was mocno.

To już nawet nie to "kłapanie dziobem" od rana do nocy, jak to moja córcia mówi Ale przestawienie się na to, że nie można sobie nic zaplanować...Kubuś ma milion pomysłów na minutę Ale tak ogólnościowo jest grzeczny Na skarpie mam wielkie chwaściory...nie mogę jakoś się za nią zabrać...ciągle coś...czyżby do wiosny taka została...?
Małgosiu Ja też Was ściskam, sama eMuś w pracy.