Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Milka 10:17, 29 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Trawka zielona, przyzwoicie wygląda

jesień widać już...

Kasiu, kiedy wy to robicie, nie dość, że pięknie, wszystko urosło, to taki porządek, ach te śląskie dziouchy
Z bylin była hosta potwór i paproć i kto wie, co przy okazji mniejsze bulwy, to niskie odmiany dalii, biało - różowe, większe, to czerwienie i kaktusowe
danuta_szwajcer 10:33, 29 paź 2013

Kasiu trawka super Ale ten porzadek do pozazdroszczenia, no i te obrzeża no ale mnie czeka dużo pracy, jak widze takie dopieszczone Wasze ogrody A wnuki to sama radość Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 14:00, 29 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Kasiu, kiedy wy to robicie, nie dość, że pięknie, wszystko urosło, to taki porządek, ach te śląskie dziouchy
Z bylin była hosta potwór i paproć i kto wie, co przy okazji mniejsze bulwy, to niskie odmiany dalii, biało - różowe, większe, to czerwienie i kaktusowe

Irenko w soboty zasuwam Tylko U mnie wolniej rośnie niż u Ciebie A Twój ogród piękny i ile pracy włożyliście w tym roku !!!

Niskie...czyli??? Muszę u Ciebie zapytać o ich wzrost
Kindzia 14:03, 29 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu trawka super Ale ten porzadek do pozazdroszczenia, no i te obrzeża no ale mnie czeka dużo pracy, jak widze takie dopieszczone Wasze ogrody A wnuki to sama radość Pozdrawiam serdecznie

Pieszczę i pieszczę to zaczyna być widać I bardzo cieszy to Wasze chwalenie Muszę eMusiowi przekazać, bo trawnik to jego domena. Ale będzie dumny!!!
Twój ogród też uczesany Danusiu, nie wiem, co Ty tam chcesz dopieszczać.

Kubuś to jedyne nasze wnusiątko, oczko w głowie

Buziolek
Kindzia 14:28, 29 paź 2013

Jeszcze się nie pochwaliłam tym, co chcieli wiedzieć...w piątek stół z krzesłami do jadalni dotarł...ale mam wielki stół teraz...rodzinny Przez te wszystkie zawirowania ostatnie nawet się nie cieszyłam jak Pan Bóg przykazał...
malgorzata_s... 15:48, 29 paź 2013

Kasiu słonka już nie ma i chmury wylazły jakieś. Pokaż ten stół koniecznie bom ciekawa buziaczki
Milka 16:27, 29 paź 2013

Kindzia napisał(a)

Irenko w soboty zasuwam Tylko U mnie wolniej rośnie niż u Ciebie A Twój ogród piękny i ile pracy włożyliście w tym roku !!!

Niskie...czyli??? Muszę u Ciebie zapytać o ich wzrost

te niziutkie, to tak około 20-30 cm, fajne na obwódki
jak na soboty, to full wypas praca
no ja niedługo okna w końcu umyje, chyba w sobotę, wiadomo, 1 to wyjazd na groby..
gierczusia 18:07, 29 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Jeszcze się nie pochwaliłam tym, co chcieli wiedzieć...w piątek stół z krzesłami do jadalni dotarł...ale mam wielki stół teraz...rodzinny Przez te wszystkie zawirowania ostatnie nawet się nie cieszyłam jak Pan Bóg przykazał...

Kasiuuuuu .... A może byś chciała się pocieszyć w większejszym gronie ??.... Sprawdzilisbyśmy , ile pomieści Ogrodomaniaków ....

A tak serio ... Naciesz się stołem na spokojnie m a my kedyś tam wiosną przyjedziemy na " odbiór "....

No nie , dzieczynki ???
gierczusia 18:09, 29 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Taaaa , mam dokładnie takie samo odczucie ...

Tylko ,że wnuków jeszcze ni mam
Bogdzia 18:11, 29 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu słonka już nie ma i chmury wylazły jakieś. Pokaż ten stół koniecznie bom ciekawa buziaczki

Ja tez.