Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gaga 13:29, 08 sty 2014

Wiosnę czujemy
eliza3 14:33, 08 sty 2014

Witaj Kasiu.
Nie miałam czasu, aby zajrzeć wcześniej, ale lepiej późno niż wcale więc życzę wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok, aby zdrowie dopisywało i wszystko pięknie rosło.
Widzę, że już planujesz, więc życzę udanych zakupów i wspaniałych efektów.

Dzisiaj nadrabiam zaległości forumowe, ale jak się ma taką przerwę to nie sposób wszystkiego ogarnąć.
Milka 17:55, 08 sty 2014

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia z ogrodu, jak twój styczeń
Agania 12:15, 09 sty 2014

Kasiu, witaj noworocznie pracusiu, jak czytam o tym jak piszesz o sobie i E-musiu, to aż miło się robi, potulny jak owieczka w ogrodzie hi,hi, mój eM to zawsze warczy jak go zapraszam do ogrodu, mój to taki gryzli jest

Ja nie mam pomysłu jak się fajnie odgrodzić od sąsiadów, z jednej strony sąsiedzi rzadko bywają, ale zaraz przy ogrodzeniu jest droga więc jest wąsko, żeby coś gęsto posadzić, a z drugiej strony nie balkon, ale okna połaciowe są, drzewa posadzone, nas na tarasie prawie już nie widzą, ale w każdym innym miejscu w ogrodzie już tak, musimy się przyzwyczaić do siebie, na szczęście moi sąsiedzi ogrodowi są
Kindzia 13:29, 09 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie kupuj następnej , one rosną szeroko i dużo miejsca zajmują , lepiej coś innego kup bo w końcu same magnolie będą a mimo ze piekne są to lepiej miec rózne rosliny.

Nie Bogdziu, to nie o magnolię chodzi, tylko o śliwę wiśniową Nigrę Magnolie mam tylko jedną na razie, żółtą, to ta do prostowania...
Kindzia 13:31, 09 sty 2014

Luki napisał(a)
Po cichutku przyglądam się planowaniu i mam jedno pytanko jesteś zadowolona z tej Nigry bo zastanawiam się jeszcze nad wyborem Pissardi i nie wiem, która ładniejsza?

Z tego co pamiętam...one są podobne bardzo. Nigrę mi Danusia poleciła, to kupiłam. Ale mam ją za krótko, żeby się wypowiadać, od zeszłego sezonu.
Kindzia 13:33, 09 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Kasia i u ciebie rowniez plany wiosenne, a na pierwszym miejscu zakupy no chyba wiosna coraz blizej

Bo to zaraźliwe jest Irenko
Właśnie dzisiaj się dowiedziałam w pracy, że w przyszłym tygodniu wiosna tej zimy się skończy...
Kindzia 13:35, 09 sty 2014

anna_g napisał(a)

Ha ha ha - czyli może na emeryturze, bo co się wygrzebuję to mnie nowe zasypują Ale przez to to przynajmniej jestem "potrzebna" gorzej byłoby jakby się te papióry skończyły Ja jestem jeszcze zdecydowanie w 2013

Na razie jestem obrobiona, teraz czekam tylko na spływ dokumentów. Już bym chciała zacząć rok kończyć. Trochę tego mam...18 firm
Papierzyska się nie skończą, nie ma obawy
Kindzia 13:36, 09 sty 2014

gaga napisał(a)
Wiosnę czujemy

Jeszcze tak. Ale ochłodzenie idzie. Trzeba choinki do gruntu posadzić. Pierwszą jutro się zajmę. Druga w niedzielę.
Kindzia 13:40, 09 sty 2014

eliza3 napisał(a)
Witaj Kasiu.
Nie miałam czasu, aby zajrzeć wcześniej, ale lepiej późno niż wcale więc życzę wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok, aby zdrowie dopisywało i wszystko pięknie rosło.
Widzę, że już planujesz, więc życzę udanych zakupów i wspaniałych efektów.

Dzisiaj nadrabiam zaległości forumowe, ale jak się ma taką przerwę to nie sposób wszystkiego ogarnąć.

Wiem, że Cię goście zasypali To wybaczoną masz nieobecność
Dziękuję

Tobie i eMusiowi też samych wspaniałości

Trochę planuję nie tam gdzie zamiar miałam. Żeby zaplanować na rabatce pod salonem, śnieg mi spadający z dachu jest potrzebny...muszę wiedzieć, gdzie muszę na tym miejscu pusto w zimie mieć. I czekam ciągle