Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Gabrysia_ 20:02, 11 cze 2013

Pada nadal,ale coś się przejaśnia...jest nadzieja
bociek 20:03, 11 cze 2013

No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja tu kcem popatrzec na kfiatki a tu jakis erotikon z ilustracjami. Dziefczyny noooo, Anek takie bezecenstwa, nie spodziewalam siem tego po Tobie Koniec swiata, Sodomia i Gomoria (jak w Konopielce)
JulkAd 20:42, 11 cze 2013

Kindzia napisał(a)

U nas cały dzień zimno i padająco...ale od jutra lepiej ma być
Jestem ciekawa bardzo Twoich róż, na pewno teraz będą rosnąć jak szalone, słoneczko!!!
Wąchałaś luiskę? Ale pachnie !!!
Już niedługo wakacje Julciu, więcej czasu będziesz miała, ale sobie ogród wymuskasz, aż zazdroszczę

Wakacje to tak od 10 lipca dopiero, bo rekrutację mam i wiem, że muszę być w pracy, ale to już spokojniej, bo bez zajęć dydaktycznych....
.....pachnie cudownie, wąchałam i cieszę się, że mam ją blisko tarasu...okrywowe mi mnóstwo pączków wypuściły i new dawn ma maleńkie pączusie, a myślałam, że nie zakwitnie jeszcze w tym roku....niespodzianka słowem
JulkAd 20:44, 11 cze 2013

bociek napisał(a)
No nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja tu kcem popatrzec na kfiatki a tu jakis erotikon z ilustracjami. Dziefczyny noooo, Anek takie bezecenstwa, nie spodziewalam siem tego po Tobie Koniec swiata, Sodomia i Gomoria (jak w Konopielce)

oj tam, oj tam to ino dwie żabcie....dla Ciebie Bociusiu idealne, a kto by tam się dopatrywał podtekstów w takim niewinnym zdjęciu
Kindzia 20:59, 11 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Pada nadal,ale coś się przejaśnia...jest nadzieja

Jutro słoneczko zobaczymy wreszcie
Kindzia 21:01, 11 cze 2013

bociek napisał(a)

Bociusia Jakie Jej sie zdjątko udało...patrz jak na sztukę, nie będzie Cię mierzić

A Ty myślisz, że te małe żabki, co to po ogrodzie skaczą, to skąd??? Ja się pytam?
bociek 21:03, 11 cze 2013

bocian przyniosl???
Kindzia 21:07, 11 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Wakacje to tak od 10 lipca dopiero, bo rekrutację mam i wiem, że muszę być w pracy, ale to już spokojniej, bo bez zajęć dydaktycznych....
.....pachnie cudownie, wąchałam i cieszę się, że mam ją blisko tarasu...okrywowe mi mnóstwo pączków wypuściły i new dawn ma maleńkie pączusie, a myślałam, że nie zakwitnie jeszcze w tym roku....niespodzianka słowem

Moje daleko, nie wyniucham, muszę do nich się pofatygować i schylić się (jeszcze).
Pamiętam, że jeszcze w lipcu musisz chodzić do pracy, ale już luzik będzie
Dałnusia też pączki ma, ale u mnie chorują...zaraz po posadzeniu mszyce je oblazły, musiałam szałer im zrobić i dochodzą do siebie dopiero. Ale już widzę jak mi tą siatkę zasiedlą, ale cud-miód będzie...chyba że mi je podtopiło teraz...
A w niedzielę dopiero zobaczę, w sobotę urodziny Zięciuś robi, po imprezie jedziemy dopiero na noc...
Kindzia 21:08, 11 cze 2013

JulkAd napisał(a)

oj tam, oj tam to ino dwie żabcie....dla Ciebie Bociusiu idealne, a kto by tam się dopatrywał podtekstów w takim niewinnym zdjęciu

Idealne? Takie wielkie żaby? Do dzioba się nie zmieszczą...
Kindzia 21:10, 11 cze 2013

bociek napisał(a)
bocian przyniosl???

Nieee...za duże som, pudło! Skąd indziej się wzięły Bociusiu, te malutkie
Te duże właśnie pracują nad malutkimi