Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 14:51, 25 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Możesz sobie w wściekłe ptaki grać na telefonie...

No właśnie nie mogiem, telefony absolutnie wyłączone musimy mieć...tylko przewodniczący komisji ma i to ściszony na maxa
JulkAd 14:52, 25 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Mój Panie...co Ty robiłaś o tej godzinie na forum??? Grzeczne dziewczynki o tej porze śpią

Widocznie do tych grzecznych się nie zaliczam
JulkAd 15:03, 25 cze 2014

Co do Leonka...szósty post na tej stronie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1829-ogrod-marzen-cegla-roza-lawenda-i-mila-do-tego-co-mam-w-glowie?page=715
eliza3 15:29, 25 cze 2014

Kasiu, pozdrowienia Ci zostawiam, bo znowu się szykuję na podróż, jak wrócę przyjdę dopytać w sprawie róż, bo chyba dojrzałam do kupna.
Czas coś zmienić
Donia72 15:58, 25 cze 2014

Kindzia napisał(a)

To może z jakiegoś przełomu jesteś...znaczy się wpływ poprzedniego, albo następnego znaku zodiaku ma wpływ...

No właśnie, z tym przełomem to jest tak: mój m jest z 23 sierpnia, w jednym horoskopie jest lew, w innym panna I bądź tu mądrym Się śmiejemy, że lew z pipkąA córcia to baran-prawdziwy baran, szkoda, że w znakach zodiaku nie ma osła, bo to do niej lepiej pasuje. Jest uparta jak osioł A syn lew, czasami też pokazuje swoje "pazurki".
malgorzata_s... 16:31, 25 cze 2014

O tu siem odbywa zodiakalna dyskusja Ja chyba mieszaniec jestem bo w obłokach kofam bujać i szaleństwa domieszkę mam a jak się ocknę to rzucam się do porządków bo bałaganu niecierpię i symetrię tuż lubię Dlatego ciągle niewyspana jestem bo jak to wszystko pogodzić Buziaczki
Kindzia 19:06, 25 cze 2014

JulkAd napisał(a)

No właśnie nie mogiem, telefony absolutnie wyłączone musimy mieć...tylko przewodniczący komisji ma i to ściszony na maxa

Żartowałam Przecież wiem Mój Grzesia ma sygnał SMS z tej gry...nie ma człowieka, który by się nie obejrzał i uśmiechnął, jak do niego SMS przychodzi Już widzę ten egzamin z ptakami aktywnymi na Twoim telefonie
Kindzia 19:06, 25 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Widocznie do tych grzecznych się nie zaliczam

Popsułaś się???
Kindzia 19:09, 25 cze 2014

JulkAd napisał(a)
Co do Leonka...szósty post na tej stronie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1829-ogrod-marzen-cegla-roza-lawenda-i-mila-do-tego-co-mam-w-glowie?page=715

Kobieto...aleś mi roboty narobiła, kawał się cofłam, żeby doczytać co to za róża...i nie znalazłam. O Leonardo da Vinci chodzi??? Jakoś słabo inteligentna widocznie jestem...
Kindzia 19:13, 25 cze 2014

eliza3 napisał(a)
Kasiu, pozdrowienia Ci zostawiam, bo znowu się szykuję na podróż, jak wrócę przyjdę dopytać w sprawie róż, bo chyba dojrzałam do kupna.
Czas coś zmienić

Wiem, że teraz dużo dalej jedziesz...ale Ci zazdroszczę

Róże ładnie rosną u Ciebie, będzie dobrze nowym.
Wiesz co? Jak taki specjalista od róż jak z koziej dooopy trąba....ale na podstawie tych co mam, coś mogę powiedzieć. I wiem,na co trzeba zwracać uwagę przy kupnie, jak Ci to wystarczy, to chętnie pomogę

Bardzo jestem ciekawa gdzie i ile tych róż chcesz