Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 13:08, 05 sie 2014

eda napisał(a)
Super babka szybko się obrobiłaś

Siedziałam do nocy wczoraj z psem na stopach Mus nadrobić było. A im szybciej, tym mniej nadrabiania
Kindzia 13:11, 05 sie 2014

anna_g napisał(a)
Figo to takie dziecko jest to i jak z dzieckiem teraz będziecie trochę mieli Zajęcia dość trochę zanim się wszystkiego co trzeba nauczy Fociaj go
Od wczoraj naklepałaś 9 stronek... jak to nadrobić... Cośkolwiek mi się udało i jestem na bieżąco Horti jest cudna. "Prowiant" imponujący. Piękne owoce u Kasika i Grzesia. Pozdrawiam cieplutko.

Później mu portret strzelę Nawet grzeczny jest, dzisiaj spał całą noc, dopiero ze mną do pracy wstał

My też jesteśmy zachwyceni ogrodem Kasi i Grzesia, zresztą nie tylko ogrodem

Bardzo się cieszę Aniu, że zaglądasz do mnie

Buziole

Kindzia 13:14, 05 sie 2014

polinka napisał(a)
Widać, że spotkanie bardzo udane i wzruszające. Kasia chyba pobijasz rekord w ilości spotkań w tym roku?!
Pozdrawiam po urlopie

Przecież nie mogę się wyzbyć takich miłych chwil...

Ty już też wyurlopowana? Szkoda, że już, nie???

Ja też pozdrawiam
Kindzia 13:17, 05 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Miłego dnia Kasiu, pozdrów Rysia i posmyraj Figa za uszkiem, jak z pracy wrócisz

...doczytałam u Madżenki, że martwisz się krótkowiecznością jeżówek...myślisz, że ich odmładzać nie można?....ja bym się pokusiła, za rok, najpóźniej dwa lata

Grzesiu był z Figiem u mnie w pracy, mam blisko. Już go pomiziałam Rysia też pozdrowię, jak wrócę do domu

Podobno te odmianowe nie powtarzają swoich cech, gdy są wysiane z nasion...ale Mirce może się uda.

Pozdrawiam bardzo serdecznie Juleczko
Tess 13:22, 05 sie 2014

Kasiu, masz piesia?
Słodki maluszek. Idę czytać dalej.
Kindzia 14:14, 05 sie 2014

Tess napisał(a)
Kasiu, masz piesia?
Słodki maluszek. Idę czytać dalej.

Mam Tesiunia Dzisiaj mu zdjęcie spróbuję zrobić, mam nadzieję, że mi się uda...to taki owsik Ale już go kochamy bardzo
JulkAd 14:55, 05 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Grzesiu był z Figiem u mnie w pracy, mam blisko. Już go pomiziałam Rysia też pozdrowię, jak wrócę do domu

Podobno te odmianowe nie powtarzają swoich cech, gdy są wysiane z nasion...ale Mirce może się uda.

Pozdrawiam bardzo serdecznie Juleczko

Ja bardziej myślałam, nie o wysiewaniu, a raczej młodych sadzonkach, od macierzystej roślinki....ale to dopiero za czas jakiś....może się wyedukuję do tej pory....a Mirce, kto wie....jej jakby się wszystko udaje wyhodować

Całusy

edit:...przypomniałaś sobie nazwę tej róży u Kasi?
adom1206 18:06, 05 sie 2014

Wpadłam spytać czy trawki zaszalały w tym roku u Ciebie
malgorzata_s... 19:18, 05 sie 2014

Kasiu aleś Ty szybka Już nadrobiłaś zaległości Siajt Babka
Figusia pomiziaj Rysia ucałuj albo odwrotnie Buziolki
Kindzia 20:55, 05 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Ja bardziej myślałam, nie o wysiewaniu, a raczej młodych sadzonkach, od macierzystej roślinki....ale to dopiero za czas jakiś....może się wyedukuję do tej pory....a Mirce, kto wie....jej jakby się wszystko udaje wyhodować

Całusy

edit:...przypomniałaś sobie nazwę tej róży u Kasi?

Czyli wyższa szkoła jazdy...malutkie sadzoneczki może się udadzą, ale to nie dla mnie, ja niecierpliwa jestem, czekać nie umiem.

Jasne, że sobie przypomniałam To Barkarole.