Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie...

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie...

boguslawa_ma... 21:36, 07 lut 2014

bogumila_bienko napisał(a)
...podpowiadam...brunerra

To ja mam ją od ciebie ale nie wiedziałam ze tak ładnie kwitnie,to napewno latem będę miała taką
Alisonek 22:05, 07 lut 2014

Aniu dziękuję za wizytę u mnie, a Ty to jesteś ogrodniczka pełną gębą wielki wątek aż nie wiem co czytać i podziwiać
I jeśli jesteś z Torunia to mam blisko do Ciebie bo to byłaby jakaś godzinka drogi
Postaram się poczytać jak najwięcej, żeby Ciebie lepiej poznać
Pozdrawiam i życzę dobrego weekendu
kaisog1 22:05, 07 lut 2014

Udam, że zasp nie widziałam tylko piękne kwiaty Całuski przesyłam Aniu
Madzenka 22:34, 07 lut 2014

Aniu Basia orzekła, żeś największa specjalistka od wysiewania werbenki wiesz że dziekuję i mam nadzieje, ze się zrewanźuje
Wsadziłam nasionka do zamrażaki... Wcześniej były przez tydzień w lodówce... Potrzymam tydzien. Kiedy wysiewasz werbenę i w jakich warunkach ją przetrzymujesz? Czy robisz tylko sadzonki, czy i kiedy pikujesz, czy siałaś bezpośrednio do gruntu?
Ja taka zielona w temacie siania jestem, że proszę o łopatologiczne instrukcje mam nadzieję, że nie zameczyłam Cię pytaniami?
Mala_Mi 00:05, 08 lut 2014

ANuś.. z braku czasu nie komentuje tego co widziałam... czy jest jakiś sposób na oddzielenie nasion werbeny od plew??? Niby nie przeszkadza, ale nie wiadomo ie nasion wpadło do posiania..
barbara_kraj... 00:31, 08 lut 2014

Piękny zachód słońca i wiosenne kwiaty
Nie często zdarza się oglądać tak 'pięknie' zapiaszczony śnieg

Aniu, za przegapienie znamiennej rocznicy - kwiatek
an_tre 11:32, 08 lut 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Aniu a co ta za roślinka tak ładnie kwitnie?
Bogusiu jtak to btunera, ma podobne kwiatki do niezapominajki, w moim ogrodzie mam obie
niezapominajka

i brunera, którą rok wcześniej nabyłam u p. Szmitów na spotkaniu ogrodowiskowym ładnie się dzieli i jest niekłopotliwa, lubi półcień

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
boguslawa_ma... 11:37, 08 lut 2014

Aniu niezapominajki mam same się sieją nawet różową miałam,a brunea ...z zacienionej bo bardzo mi się liście podobałyMilej soboty ,u mnie piękna słoneczna pogoda
Milka 11:38, 08 lut 2014

Mam obie roślinki i rzeczywiście kwitnienie podobne, znaczy kolor kwiatków, ale u brunery bujają wysoko i długo kwitną, moje bardzo się rozrosły, ściskam Aniu
an_tre 11:47, 08 lut 2014

jagoda99 napisał(a)
Aniu witam mam to samo pytanie co tak pieknie kwitnie przypomina niezapominajke ale liscie zupelnie inne
pozdrawiam

Jagódko witam już odpowiedziałam na odpowiedziałam na swoje wątpliwości
a tu liście brunery już po kwitnienie, zdobi rabatę cały sezon

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies