Margarete
12:47, 17 cze 2013
Doniu wpadłam z rewizyta, "malpi gaj" juz nie taki gaj... fajnie wymysliłas ale to 1szt na pniu musisz tam dołożyc koniecznie albo nawet i ze 2 sztuki, bedzie super. Pieris mój wymarzł ( miłama do 2 lata), jest o połowe mniejszy bidulek... fajnie mu sie czerwienią na wiosne te górne listki ale jest malutki teraz i nie widac go prawie, moze tobie sie uda żeby twój sie rozrósł, płot masz betonowy blisko to ochroni go od mroźnego wiatru, u mnie wiatr hula sobie wte i wewte zimą.
Fryzjerskie zdolnosci męża - super, ten twój "bonsai" ma juz duże te chmurki, mój wyglada przy nim jak ósme dziecko stróża...
Żurawki sa boskie, tak długo ciesza oko kloroem liści , kształtem a jeszcze jak kwitna to te maleńkie kwiatostany dodaja im uroku. Dobrze że je tam dosadziłaś. Może dołóz jeszcze do tych co posadziłas jakies inne zurawki w limonkowym albo żóltym kolorze,żeby rozjaśnic i pokazac te które juz masz na tle jasniejszych.
Pozdrawiam
Fryzjerskie zdolnosci męża - super, ten twój "bonsai" ma juz duże te chmurki, mój wyglada przy nim jak ósme dziecko stróża...
Żurawki sa boskie, tak długo ciesza oko kloroem liści , kształtem a jeszcze jak kwitna to te maleńkie kwiatostany dodaja im uroku. Dobrze że je tam dosadziłaś. Może dołóz jeszcze do tych co posadziłas jakies inne zurawki w limonkowym albo żóltym kolorze,żeby rozjaśnic i pokazac te które juz masz na tle jasniejszych.
Pozdrawiam