Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

boguslawa_ma... 17:33, 11 sty 2015

Dobrze że na dom nie poleciało,u nas nie było tak tragicznie.
JoannA 17:38, 11 sty 2015

Przy takich porywach wiatru wiele drzew wykarczowało, szczególnie tych chorych i spróchniałych. W nocy słychać było trzask łamanych gałęzi w lesie. U mnie w ogrodzie na szczęście wszystko małe, a w pobliżu też wysokich drzew brak.
A w ogrodzie fruwają kwiaty hortensji i trawy. Ale będzie sprzątania
pozdrawiam Doniu
Donia72 17:50, 11 sty 2015

Bogusiutak źle nie było, mąż patrzył cały czas w okno, ale dosłownie na moment się odwrócił i w tym czasie poleciało. Do tego jeszcze nie było światła

Joasiu mąż miał je wyciąć, ale zawsze tak jakoś czasu brakowało. Wiatr nam pomógł Będzie sporo drewna na opał lub ognisko. Na tarasie też latały małe metalowe podpory. W ogrodzie nic się nie dzieje, strat nie ma
Pozdrawiam
Ewkakonewka 22:47, 11 sty 2015

Donia macham Dobrze, że to drzewo w sumie po waszej myśli bo to wielka siła brrrr
Donia72 13:03, 12 sty 2015

Ewka, pozdrawiam cieplutko
agata19762 18:44, 14 sty 2015

szalona Kobieto kuruj to kolano
leon60 15:04, 15 sty 2015

Dobrze, że obyło się bez strat
Pozdrówki
Iwk4 16:28, 16 sty 2015

Doniu pozdrawiam, niech kolano się goi. Na zęby też są ochraniacze, ale my kobiety wolimy piękniej wyglądać, niż hokeiści na lodzie
Ja się nie nauczyłam jeździć na łyżwach. Raz całą paczką wybraliśmy się na lodowisko, takie kryte. Wypożyczyłam łyżwy i nie wiem sama, czy łyżwy były za małe, czy po prostu złej baletnicy nawet spódnica przeszkadza, bo modliłam się o chwilę , kiedy będę mogła je zdjąć, Kroku nie umiałam zrobić na tym lodzie, odpychałam się tylko od bandy do bandy i wstyd mi było przed moim chłopakiem, a on się świetnie bawił. Nigdy więcej nikt mnie nie namówił na łyżwy
Dla usprawiedliwienia życiowych "nie umiem" moja mama nigdy się nie nauczyła jeździć rowerem
Mysza 21:51, 22 sty 2015

Doniu wpadłam się przywitać.

Masz bardzo zadbany ogród, piękne linie i ta ścieżka przy wejściu, ślicznie.
A ptaszki to mają raj na Ziemi
Pozdrawiam.

Mysza 21:25, 30 sty 2015

Donia72 napisał(a)
Bogusiu, przy płocie chce dać szmaragdy, wprowadzą taki ład przy płocie. Obok jest szambo (już nie użytkowe), ale zostało. Posadziliśmy na nim bluszcz i prawie nie widać tych płyt od szamba. Dodatkowo obsadziliśmy iglakami i chcemy by to wszystko tworzyło całość A pod oknem myślałam o czymś kolorowym

Nie mogę nadążyć z czytaniem wątków.Tyle pięknych ogrodów tutaj znajduję

Jak zobaczyłam to zdjęcie to się uśmiechnęłam. W 2 moich projektach planuję ławeczkę z takimi płytami i teraz mogę zobaczyć to w realu
Fajnie to wygląda.
A relaks pewnie super w takim otoczeniu
Pozdrawiam.