Doniu cóż za zmiana Bardzo ładny avatarek.Ogród urzekający, a zakątek z ławeczką udał Ci się bardzo, bardzo.... Czekałam na Twoje zdjęcia i się doczekałam.
Witaj Dorotko
A se kupiłam kapelusz i zaraz fotki cykałamKanciki już trochę zarosły, w jednym miejscu sama się za nie wzięłam i wychapałam za dużo ziemi...akurat krecik sobie tam tunelik zrobił Miałam też trochę poprzycinać, ale jest za gorąco. Większość czasu siedzę na leżaczku pod czereśnią
Witaj JoasiuCzy u Ciebie też tak gorąco? U mnie hortensje ogrodowe więdną, cały czas latam z konewką. Kosmosy (nasionka od Ciebie) zaczęły mi kwitnąć Bardzo mi się podobająMiałam trochę poobcinać i powyrywać chwasty, no ale nie da się, bo za gorąco Wczoraj mój m zmienił płytki prowadzące do huśtawki, były pojedyncze, a teraz są podwójne Takie małe nic, a jak mnie ucieszyło
Hej MartadziękujęKącik z ławeczką zrobiony, ale rzadko tam siedzę Wolę pod czereśnią, tam jest cień A ławeczka fajna....ale niezbyt wygodna chyba raczej do ozdoby ją produkują A fotki jeszcze inne będą