Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Iwk4 15:01, 01 wrz 2015

Doniu, ta róża ma taki fajny kolor, jak lubię. Szkoda, że to nie Abraham. Mqm go na mojej liście. Tylko nie wiem, kiedy z kasą będzie lepiej na chciejstwa.
Ta gorączka mnie dołuje.
Donia72 15:02, 01 wrz 2015

Agania napisał(a)
Prasowania nie cierpię, muszę się zmuszać do tej czynności, czekam na twoje zakupy, trawki cały czas czekają jeszcze na wysyłkę, bo za gorąco, ale pamiętam o Tobie

Agatko prasować musiałam, bo wybieraliśmy się na 3 dni do Krakowa. Było super!
A z tymi trawkami, to bardzo się na nie cieszę, ale wyjeżdżam 9 września i wrócę dopiero po miesiącu. Nie wiem czy zdążymy przed moim wyjazdem.
Donia72 15:07, 01 wrz 2015

Iwk4 napisał(a)
Doniu, ta róża ma taki fajny kolor, jak lubię. Szkoda, że to nie Abraham. Mqm go na mojej liście. Tylko nie wiem, kiedy z kasą będzie lepiej na chciejstwa.
Ta gorączka mnie dołuje.

Iwonko mi też ta róża się podoba ma taki właśnie dziwny kolor, ni kremowy ni różowy ni łososiowy. Troche mi nie pasuje kolorystycznie na tej rabacie, ale niech już sobie tam będzie, zresztą po drugiej stronie ławeczki mam posadzoną żółtą jeżówkę, a rabata miała być fioletowo-różowo-biała A tych chciejstw też mam sporo U nas też spiekota, trawa wysycha ale dziś podobno ma popadać. Poczekamy, zobaczymy....
Donia72 15:16, 01 wrz 2015

Było fajnie, szybko zleciał nam czas na wycieczce

JoannA 17:39, 01 wrz 2015

Ale ślicznie zdjęcia, a w tym kapeluszu to prawdziwa dama z Ciebie Doniu.
Nie wysłałam roślinek Doniu bo za duże upały i napewno by nie przeżyły. Kiedy wracasz?
Donia72 19:46, 01 wrz 2015

Joasiu wracam (chyba) 10 października
A wycieczka była super, dużo zwiedziliśmy i zobaczyliśmy
Donia72 22:12, 01 wrz 2015

Stipy posadziłam na rabacie przystankowej. Jak teraz tak oglądam, to stwierdziłam, że jakoś tu mało kolorów mam. Miało być w tonacji różowo-fioletowo-białej. Jeżówka mi się zaplątała w żółtym kolorze, chyba pójdzie w inne miejsce. Róże mam różowe, ale słabo kwitły, floksy też przekwitły już

Kindzia 11:34, 02 wrz 2015

Floksy były krótko u mnie w tym roku, chyba ta susza je wykończyła. Ładne hortusie masz!
Hana75 18:10, 02 wrz 2015

Dorota piękne zdjęcia, piękne hortki. Czy ty je masz w specjalnych podporach?
Co do zdjęć z wycieczki...
mam sobowtóra! Już patrząc na twój awatar miałam wrażenie, że to moje zdjęcie.
Teraz zdjęcie z bliska, w kapeluszu i białych okularach tylko mnie w tym utwierdziło. Pokazałam je mężowi a on zapytał mnie kiedy kupiłam sobie białe okulary Na kapelusz nie zwrócił uwagi.
Te same rysy twarzy, podobna sylwetka, blond włosy ten sam uśmiech. Szok
Pozdrawiam
Hania
Donia72 21:59, 02 wrz 2015

Kindzia napisał(a)
Floksy były krótko u mnie w tym roku, chyba ta susza je wykończyła. Ładne hortusie masz!

Kindziu, ja floksy dostałam od znajomej i wykopywała je jak kwitły. Chyba to nie był dobry czas dla nich. U babci mojego m kwitły pięknie i też już mam je u siebie A hortensje, no cóż, mogłyby mieć więcej kwiatówMoże za rok będą bardziej gęste