Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

ewsyg 13:36, 25 lip 2013

an_tre napisał(a)
Ewuś jakie miłe spotkanie
pozdrawiam obie Panie

O tak Aniu było bardzo miło szkoda, że tak krótko.
barbara_kraj... 14:14, 25 lip 2013

ewsyg napisał(a)

O tak, Aniu, było bardzo miło szkoda, że tak krótko.

Jak to jest, że po każdym ogrodowiskowym spotkaniu wszyscy niedosyt odczuwają? Gdyby nie zasadniczy cel naszej podróży, zostałabym dłużej. A było o czym rozmawiać!
ewsyg 14:17, 25 lip 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Jak to jest, że po każdym ogrodowiskowym spotkaniu wszyscy niedosyt odczuwają? Gdyby nie zasadniczy cel naszej podróży, zostałabym dłużej. A było o czym rozmawiać!

Kiedyś to Basiu nadrobimy
zawitka 17:06, 25 lip 2013

Witaj ostatnio ganiam za różami ale jak pospacerowałam u Ciebie to zauroczyły mnie liliowc piękne sa u Ciebie .Ja nie mam ani kawałka ha ha i nie wiem dlaczemu ????????????Powodzenia w krzyzowaniu
Welka 22:50, 25 lip 2013

Tak się zastanawiałam czy ja już byłam u Ciebie czy nie? Kojarzę magnolię z pierwszych postów, ale jakoś wpisu chyba nie zostawiłam, ale teraz postara się zaglądać i coś napisać. Z ostatnich stron wyczytałam o żurawce, niekoniecznie kwitną wiosną - moje niektóre jak zaczynają wiosną to kwitną spokojnie do października, ta którą kupiłaś wygląda na Milan tak jak już ktoś podpowiedział.
Pozdrawiam
Kindzia 08:42, 26 lip 2013

Ten pełny liliowec cudny!!!!

Pozdrawiam
dajana 09:34, 26 lip 2013

I ja cię serdecznie pozdrawiam Ewo Widze ze gosci miałas i to Basie z rodziną.Kiedy odwiedzaja nas fajni ludzie zawsze odczuwamy niedosyt .Lilie też ładne choc osobiscie nie przepadam za nimi U kogos lubie je podziwiac ale u siebie nie z pewnych względów podobnie z tulipanami Natomiast lubie narcyzy kltórych mało widze szczególnie te stare odmiany Z tymi wszystkimi kwiatami wiazą sie jakies wspomnienia jedne odrzucam za innymi tęsknie Chyba kazdy tak ma .Miłego weekendu ci Ewuniu zyczę Dziekuje za odwiedziny w moich skromnych progach .
ewsyg 22:34, 26 lip 2013

Rozwinęła się moja siewka liliowca, którą otrzymałam z krzyżowania. W tamtym roku kwitła inna siewka, była koloru liliowego. Ten widzę,że ma niezłą falbankę. Powiem tak, szału nie ma, ale jest delikatny. Zobaczymy jak kwiat się lepiej rozwinie.

barbara_kraj... 23:19, 26 lip 2013

Ewo, bardzo ładny ten Twój liliowiec!
Imię jakieś mu nadałaś? Koniecznie nadaj!
Luki 09:03, 27 lip 2013

Gratuluje siewki bardzo ładny dlikatny kolorek. próbowałem krzyżować, ale jakoś torebki nasienne nie chcą się zawiązywać i wszystko opada.
Bardzo miłe odwiedziny