zyzgak w linii rabaty jest niezamierzonym błedem przy rysowaniu w programie

Na razie tam jest równa liniia z 'łezką' na modrzew. Będzie albo równa z modrzewiem albo półokrągła.
Modrzew chciałabym zostawić bo odcina naszą sypialnię od widoku z ulicy, tzn będzie odcinał jak będzie miał igiełki
głazy służą zakończeniu póki co rabaty bo nie mam jeszcze z tyłu ścieżki i kamyczki mi się przesypywały z pomocą pieska. Jak będzie ścieżka, to głazy gdzieś przeniosę. Poza tym zostały wykopane przed płotem w trakcie porządków i póki co, dotargaliśmy je w to miejsce.
A świerk z kulkami, lawenda z tyłu jest ok?
Chodzi o to, że już męczyłam Was z tym przedogródkiem trochę, część roślin posadziłam. Myślę o dosadzeniu świerka (posiadam) i zakupie kilku kulek bukszpanowych. Ciągle nie jestem pewna, czy jest dobrze. Nie mogę się doczekać wiosny, żeby rośliny zaczęły się zielenić i wyglądać
To moja pierwsza rabatka i cackam się z nią jak z jajkiem. Lubię proste rozwiązania ale chciałabym, zeby przedogródek cieszył oko.
Domek zdecydowanie nie ma ładnej linii

Sąsiedzi nazywają go STODOŁĄ, z powodu prostokątnego kształtu i totalnie niefortunnego rozkładu oraz wielorakich zniszczeń, których dokonał poprzedni właściciel